gizemers Canım bizim şu şekilde oldu, bir kaç gün kaka yapamadı kendi doktorumuza sordum anne sütü de yapabilir 3 gün bi geçsin dedi 5 gün yapamayınca fitil verdi fitili attığım anda çıkarıyordu sonra hemen lavman verdi lavmanı da yapamadık onu da saniye de geri çıkarıyordu sonra bizi kendi hocası olan bi doktora, çocuk cerrahisine yönlendirdi. Almanya’da eğitim almış yaşı da baya olan çok bilgili bir doktordu. Direk Demir çubukla muayene etti, bir kaç numarası var bi tanesinde kakayı fışkırttı makat darlığı var dedi bana her hangi bir ilaç, fitil vermedi hafta da 1 ona gittik Demir çubukla kendi muayene etti 5. Seans da falan çok şükür düzeldi bi daha yaşamadık öyle bir şey, şuan 10 aylık kızım 🙏 Çok başındasınız dedi eğer geçmeseydi ameliyat bile olabilirdi. Ama işin ehlini bulmak önemli öyle 3 hafta fitil kullanıp geçecek bir şey değil canım, bujileme ilk başta ürkütse de ameliyattan iyidir evet canı yanıyor, ağlıyor ama tedavi olacaksa katlanmak zorundayız, Allah şifa versin inşallah düzelir.