ikiyigitannesi Mu-Mi canım çoklu besin alerjisi olan bebek için Evolvia rp2 mama kullanilmamasimi lazım sence diğer tam hidrolize edilmiş olanlarmi kullanılması şart
ikiyigitannesi Mu-Mi kullanıyorum canım bu dediğimde alerji maması ama pirinç proteini var ilk 6 ay onu kullandım doktor sonra similac verdi ama çok kabız yaptı napcami sasirdim nestle alfamino da var oda çok kabız yaptı
Mu-Mi ikiyigitannesi Canım kaç aylıktı mamadan sonra mi kabız oldu? Ek gıda alıyor mu? Çünkü bu mamalar bildiğim kadarıyla kabız yapmiyo similac ’in üstüne öyle yazıyor hatta kolik bebekler bile kullanır gibi bisey yazıyordu bilemedim ki canım evolviya iyi gelmedi mi?
Esraikra6155 Kaç aylıkken veriliyor pirinç unu? Çoğu kişi zararlı olduğunu söylüyor doğru mu bilemiyorum 🤷♀️
Mu-Mi Esraikra6155 ben 6 aylıkken başladım hem kilomuz çok az hemde alerjik pek seçenek yok o ara mamayida kabul etmiyordu. Zararı var mı bilmiyorum ama bi vitamini yok sadece kilo yapıyor ama daha bi etkisini görmedik biz
ikiyigitannesi Mu-Mi Evolvia kilo aldırmadı canım, 7 aylık biz daha yeni başladı ek gıdaya taşımlardayız canım, mamayı içince midesi ağzına geliyor sürekli kusuyor acaba alışkın değil bu mamaya o yüzden mi birde similac elecare mamanın ismi
Esraikra6155 Mu-Mi bizde 3 ay 15 günlüğüz. Bilmiyorum 4.ayda doktor başlatır mı bişeylere.. Beş buçuk kilo şu anda.. İçinde şeker oranı yüksek olduğu için tavsiye etmiyolar Bi çok post okudum da.. Teşekkür ederim 👏
Mu-Mi ikiyigitannesi canım yeni başladıysa çok normal alışana kadar öyle oluyor benim kullandığım similac Alimentum senin dediğini hiç duymadim