Mu-Mi Minakanne tarihi bilmemde çok beklemedi birde hadi böceği anladım peki kelebek çıkması yanı öylece paketlenmis😖
Mu-Mi Mom084 evet canım bir aldım böyle olunca yanlızca o pakette olduğunu sandım 2. Pakette aynı olunca artık paketli almam sanırım tarihine de hiç bakmadım ama 2 defa ayni olması tesadüf olmaz
yagmurcfr Mu-Mi internetten aşçı anneden alıyorum ben fiyatı da uygun hemde temiz aşçı anneden tarhana falan da alıyorum bissürü şeyler var bebekler için
Elisss4016 Mu-Mi ben vitma markanın sitesinden alıyorum,buzdolabında bulunduruyorum çünkü yaz aylarında yaşadğımız yerde güve oluyor :( tavsiye ederim vitma mArkasını hemde organik
ikiogulannesiii Mu-Mi og pirinç unu ve beyorganik markası kullaniyorum . Og kendi cam şişesinde geliyor trendyol dan bakabilirsin
TugbaY Mu-Mi instagramda makarnavitma adında sayfa var organik bebek gıdaları satıyor oradan alıyorum gayet memnunum tavsiye ederim. Markasını hatırlamıyorum ama görümcemin aldığı Bi kaşık mamasında da böcek çıkmış o yüzden güvenilir Bi gıda önemli
ikiyigitannesi Mu-Mi canım benim oğlum sadece mamayı içince kabız oldu çok ağlıyor yaparken, sen öyle bir durum ile karşılaştın mi ?
Mu-Mi ikiyigitannesi benim bebeğim mamadan önce de kabızdi değişen bisey olmadı zeytin yağı ver canım