Mysunshines17 Mu-Mi bence olabilir bilmiyorum ben değirmen kullanıyorum ,tabii çok toz gibi olmuyor Ama en azından içeriği belli ne olduğu belli ben yaklaşık 6 aydır bu şekilde kullanıyorum
PortakalliKahve Mu-Mi daha önceden piyale almıştım marketten kendimize kullanıyordum, bie kaç defa da bebeğime kullandım hiç içinden sinek böcek çıkmadı
ikiyigitannesi Mu-Mi canım emziriyormusun? Emzirmiyorsan geceleri napıyorsun ve gündüz? Mama kullanıyor mu
ikiyigitannesi Mu-Mi canım gece nasıl yapıyorsun? Gündüz kaç defa mama veriyorsun ve gecesi nasıl oluyor benimde sutum kesiliyor bakmam lazım
Mu-Mi ikiyigitannesi mama veriyorum gecede canım gündüz de uykudan uyandıkça veriyorum yanı 3 defa filan ek gıdaya da geçtik seninde mi sütün yok canım
ikiyigitannesi Mu-Mi benimde çok az canım çoklu gıda olunca su bile içsem çoğalma olmuyor malesefki, bebegimde düşkün değil ama geceleri çok emiyordu tamamen biterse gece naparım diye dusunuyorum çünkü asiri fazla uyaniyo
Mu-Mi ikiyigitannesi canım okadar çok üzgünümki kendimi suçluyorum hep… gerçi kızım 4. Ayından beri hep reddetti gece emiyordu ama artık gecede emmiyo…. hiç bisey yok yani çok az süt geliyordu o da doyurmaz zaten mecbur mama yapıyorum 1 haftadır mememide almiyo bıraktım yakasını 😔
asliyigit07 Mu-Mi bende de var paketli eşime aldırmıştım bulunsun diye ama daha açmadım. Nasıl yapıyorsunuz mamayı bebeğiniz kaç aylık?
Mu-Mi asliyigit07 7 aylik şuan 6. Ayında başladım uyumadan önce veriyordum suyla bazende ismimle birlikte pisiriyorum Soğuduktan sonra hurma avakado muz bunlarla tatlandiriyorum hiç biri yoksa pekmezle ama hep göz kararı yapiyorum