essea Merhaba anneler 😊 çocuklu hayattta kendimizi salmak istemeyiz di mi ? İster istemez eskisi gibi olmuyor . Ama kendine bakan bir fırsatını bulup bakıyor . İşte bu annelerimizden tüyolar alalım nasıl beceriyorlar bunu😆 ben mesela artık salık sacla rahat edemiyormuşum gibi geliyor . Sacımı yapamayınca makyaj da yapasım gelmiyor . Böyle bi kısır döngü 😅
Mervecik1 essea Saçlarımı toplamayı hiç sevmem, Nadir durumlarda topuz yaparım, genelde saçlarım salıktır, eyeliner ve rimelle yapışık ikiz gibiyiz 😂
Fulyasin08 essea Saçlarımı her gün yaparım, makyaj yapmam gerekmedikçe cildi yıpratmaya gerek yok zaten eşimde sadelikten yana. 🤗
essea Mervecik1 salık sacla nasıl rahat ediyorsunuz keşke ben de öyle olabilsem ☺️ Bebekten sonra hep topluyorum
Ozlemberkay essea salik olsa hep cekiyor bi kac kere acikti sacim oglm cekiyordu ama topuz olsa cekmiyor 😂😂
Milalimon Bende hep bakardım kendime çocuktan sonra saldım desem yeridir valla emzirdiğim içinde habire kilo alıyorum hayırlısı😁
essea Milalimon kilo zaten kanayan yaram ne güzel doğumdan sonra gitmişti . Emzirirken geri alıyorum . Bence de hayırlsıı😂
sche Ozlemberkay Deletedmom345 Esiladuru evde ne giyiyosunuz mesela ben eve gelince eşofman giymek zorunda hissediyorum kendimi😂 pijamalarımı eşofmanlarımı güzel almaya çalışıyorum sadece, siz farklı olarak ne giyiyosunuz? tüyo verinn🤗
Ozlemberkay essea aynen hep bakimli olmaliyiz coxuk dogurduk diye bakmiyackmiyiz kendimize tam tersne dah cok bakmaliyiz
[silindi] Ozlemberkay Allah yüz tüylerini yolan ve yolduran kadına lanet etsin…”buyurmuş olup (Buhârî, Libas, 84; Müslim, Libas, 120) (kaş aldırmak inceltmek vs gibi)
Ozlemberkay Sevgi1 bnm bildgme gore adetliykn kas biyik kestrmk gunah ama bn cok mecbur kldigim zamn kesiyorum mecbur orman gibi oluyor yoksa 😂😂😃😃😃
sche Sevgi1 neden olmasın ki ben 5 günlükken saçımı kesmiştim sıkıntıdan, çok uzundu da hergün duş almak o sacla zor oluyordu😂