Nekwa GmzSnn bak gulsahinki bükülmuo canim hic duz duruyo ben tavsiye ederim o yönden. Yamunanin da meleginde şikayeti cok var balen yönünden sansa demek ki ☝️
Nekwa GmzSnn o yönden de olabilir tebiiiki ema doğum sonrası ymisakkarna ise yarar sade Kiz kadinin biri 3 straplez sutyeni giymis öyle karnına da incelmiş ya la 🤣😎valla.
Nekwa Ewrem şuan kullanmiyom tatlim denedim baktım 2 3 gün hem rahat hem de eğilmiyo balenleri 😘😘😘 Çünkü bedenimin küçüğünü almıştım ondan biraz göbek eritiyom işte malum biliyon durumlari ❤
Nekwa ozi tatlım özellikle askılı bile almadim ki ben rahatı seven biriyim yanim 🙄 o yüzden askısız model korse tavsiye Termal tayt elbette ama afedersin çok tuv. Giden biriyim bana göre deel. Ama kullanlar müthiş ise yaradığını söylüyor 🤦♀️
MuhammedAmine Nekwa aslında kullanmış olup faydasını gördüm fln deseydiniz ben şu anda ikna olmuştum 😁ama bi denemişsiniz sadece . Kullanan arkadaş yokmuki acaba
GmzSnn Nekwa resimde tek gibi duruyo hatunun göbeği gözüküyo gibi 😂 ondan sormuştur tekmi diye way arkadaş bi mesaj yazdırmadı reklamlar bu yorumu yazana 3 defa reklam çıktı bu ne yawwww
Nekwa Deletedmom61 ben onu söyle düşünüyorum incelince içine elimdeki korselerden giycem o zaman yine sikacak nasilsa 😁
GmzSnn Nekwa bana hem korse hem termal tayt gelicek bakalım nasıl olcak görücez termal tayt yıkanınca terletme özelliği gidiyomuş diyolar yıkamadan nasıl giycez kokarız yaw terden