zmerves Canlar bebek suyu gerekli mi? Siz bebişlerinize kullandınız mı? Yoksa kendi içtiğiniz sudan direkt mi verdiniz? Teşekkürler 🌸
Mlke301020 zmerves ben e bebekten fuska marka aldım . Bebeklerin içtiği suyun sodyum değeri düşük olması gerektiğini biliyorum o yüzden ayrı su kullanıyorum
zmerves Mlke301020 ben de onu gördüğüm için merak ettim 🤷🏼♀️ Haftaya sebze ile başladığımızda bir miktar su vereceğim de
Mlke301020 zmerves aynen canım uygun yani ben kampayadaki gibi 4 kutu mu ne aldım duruyor zaten gıdım gıdım içiyorlar baya gider o 😄
Mom077 zmerves allah allah normal su degil dimi içindeki ben almadım öle seyler valla kaynattım suyunu hep şimdi 10 aylık ayrıca ne farkı varki bu suyun normal sudan merak ettim
zmerves Melankoli 😂😂😂 ben de görünce beğendim tipini ama gerekli mi gereksiz mi bilemediğim için almadan sorayım dedim 🤷🏼♀️
MaviliMaviliMorCicek zmerves doktor gerek olmadığını söyledi bende bizim içtiğimiz damacana suyundan veriyorum
Selen12 zmerves Hayat markanın marketlerde 6 lı satılan pembe kapaklı bebek suları var bende onu kullanıyorum
Enneeeee zmerves ben ek gıdaya geçerken daha sormadan doktorumuz sakın o su bu su bebek suyu sacmaliklarina girme kaynamış ılımış su vericeksin demişti canım.tamamen para tuzağı bu tip şeyler