Edossss Merhabalar oglum 3 aylık gece 6-7 saat uyuyor gündüzleri kucagımda yarım saat kestiriyor. Onun dısında koydugum gibi uyanıyor ve kendiliğinden uyıyamıyor surekli kucakta uyuyor. Naptıysam olmıyor
Martkedisininannesi Edossss 3 aylık olunca bu problem başlıyor sanırım bende de durum aynı kucağımda uyursa tamam yoksa koyar koymaz derin daldı tamam diyorum odadan çıkıyorum ağlıyor uyanıyor 🤦🏻♀️ Henüz bir çözüm bulamadım
Mirayse Edossss benimki de 2 aylık oldu aynı problem off salıncakta yada mamaro da uyuyor ama kucakta uyuyunca uyanıyor ayakta sallasam yatağın üzernde ayaklarımı yavasca ceksem bile uynıyor cok sıkıldm bende bu durumdan meme de uyusa razıyım yık meme emmeyi sevmiyor karnı acıkırsa mecburen emiyor 😅
Edossss Emir_karan herseyi denedim kucakta dalıyor yerine koyunca uyaniyo. Geceleride aramızda uyuyor yatagında yatmıyo
Martkedisininannesi Edossss kendi yatağında yatması için sizin ve eşinizin giydiğiniz tshirtlerinizi koyun ben öyle yaptım bayağ alıştı yatağına ama bazen bizimde aramızda yatıyor yatağımızda da biz olmasak da uyuyor mesela kokumuz sindiği için sanırım
Emir_karan Edossss aranıza koymaaa yanlış anlama cnm iyi bişy değil.sizin kokunuza alışiyor.yarın büyüdüğündedeee sizinle yatmak isticekkk.bence yapma cnm
turansmom Edossss 4.ay atagi yaklasıyor. Bizimde atak baslamadan bir 10 15 gün önce uykuya direnme başlamıştı, atak bitince 5 10 gün daha devam etti. Sonra kendini rutine bağladı, vakitli kalkıp vakitli yatıyor hergün aynı saatte
Heyecandorukta turansmom benimki 3 aylik uykuya direnme basladi emzik verdim mi hafif yatay tuttum mu veya yatak odasina girdik mi hemen uyutucam saniyor basiyor cigligi. Dun gece2de uyandi 6da uyuttum yatti 15dk sonra uyandi. Ben ataga girdik saniyordum bu sadece atagin habercisi mi? Esas atak 10-15 gun sonra mi basliyor nasil anlayacagim sizdeki belirtiler nasildi?
pembeninkurku Edossss bugün postlarda hep uyku problemlerine denk geldim😂😂 4. Ayında uyku eğitimine başla canım🌸
turansmom Heyecandorukta Yani 3 ay 15 günlükken başlıyordu yanlış hatirlamıyorsam. Googledan hesaplıyor.coma girin, bebek atak haftası hesaplama yapın başlamış mı bakın.
Heyecandorukta turansmom atak uygulamam da var daha 1 hafta var diyo ama her cocuk ayni gunde girer mi ki? Anlatmissiniz ya ataktan 10 gun once bizde de oldu diye. Atak baslayinca ne degisti sizde o ilk 10 gune kiyasla onu merak ettim
turansmom Heyecandorukta Meme reddi😭 Allahım çok kötü birşeymiş, birdaha yaşamamak dileğiyle😀 Her çocuk aynı günde girmez, hatta kimi çocuk çok daha sakin geçirir ama cogunda böyledir malesef🤷♀️