Zynpzmra Arkadaslr 3 ay oldu sezeryan olalı o kesinin üst taraflarında yanlar da ara ara sızlama lar oluyor ama dikiş yeri değil sanki karın bölgesi sağ kısım ve sol taraf üst oralarda yani normal mi bu
Nurish Zynpzmra selam canım aynısı bendede var 2 ay oldu benimde sadece bu bende var zannediyordum karnımın yan tarafları ağrıyor elimle bastırdığımda daha çok acı oluyor ve uyuşukluk hissi var
Ahkalbim Zynpzmra Bilmiyorum 7 ay oldu dikiş yerine bastırıyor um sertlik var etrafı tuaf bişey oluyor bazen nabız atar gibi atıyordu dikiş yeri
Aleynag Zynpzmra ameliyat sonuçta biraz zaman alacak. Uyuşukluk geçmeyecek uzun süre ayrıca üşütmemeye dikkat et en büyük etken o
Emir_karan Zynpzmra bnim oluyor vlla bazen çorapsız gezeyim yerlere basauımmm akşamına şişiyorrr açıyor
Serifeelifasel Zynpzmra Ağır kaldırma üşütme canım o ağrılar oluyor normal diş iyilessede iç dikişler tamamiyle 2 yılı buluyormus
B123A_ Zynpzmra normal canm kendını üşütüyorsundur bıde içten kaynama yapıyor dikişler benm de igne igne batıyor dıkışlerın sag tarafı ozellıkle bıde karnımın sag alt tarafı
ssnnmm Zynpzmra benimde dikişlerin 4parmak kadar üstünde bir ağrı oluyor diye sordum doktoruma faysa düğümünün olduğu yer 2aya kadar normal ağrı demişti şimdi 3aylık oldu ağrı şişlik yok ama herkesin bünyesi iyileşme hızı farklı üşütünce daha çok ağrı oluyor diyorlar