[silindi] 10 günlük lahusayim ellerim daha da kötü oldu dogumdn sonra geçer diye umut etmiştim benim yaşadığımı yaşayan var mı?😔
Mom070 [silindi] Bende hamilelikte oldu doğumdan kısa süre sonra geçti. Magnezyum çok fayda etmişti sorarsınız isterseniz.
Wanderlust [silindi] magnezyum kullanimini biraktiysaniz ondan olmustur magnezyum ilaciniza devam edin isterseniz doktorunuza danisip
Kbr44 [silindi] ben hamileyken ellerimin uyuşmasından ağrısından uyuyamıyordum ağla ağla bi hal olmuştum ama doğumdan sonra hemen geçti
Lyla07 [silindi] bende de hamilelikte olmuştu doğumdan 10 gün sonra daha da sancılı tekrarladı, doktora gittim sinir testi yaptırmıştım. Doktor bana bileğime geçireceğim eldiven gibi bir bileklik verdi, düzenli olarak 2 hafta kullandım öyle geçti🙏
[silindi] Ayrı ayrı teşekkür ederim hepinize ellerim parmaklarim özellikle tırnaklarım batmaya başladı parmaklarimin sisinden uyusuklugundan Maya1 Lyla07 izmir3535 BonmBonm asilimm Berii Rezzan
Berii [silindi] hamileliğin son ayında başladı doğumdan sonra yaklaşık 3-4 ay kadar da bebeğimi beşiğe koyup çıkarırken çok zorlanıyordum, doktor 6.ayda gel iğne yaparız demişti. Çok şükür 5. Ayda yavaş yavaş geçti 6.ayda çok iyiydi
asilimm [silindi] benimde hamilelikte oldu, hamilelikten sonra ellerim geçti ama omzumda hâlâ var, pazartesi doktora gitmeyi düşünüyorum bu yüzden çok şiddetli ağrı ve uyuşukluk var.
izmir3535 [silindi] hamileyken ellerimde yasadim dogumdan sonra eger sezeryan olduysan vucud cok sisiyir eller ayaklar 40 im ciktiginda rahatlamistim
Maya1 [silindi] geçmiş olsun. Bileklerin mi ?? Benim oldu aylarca çektim. Hamilelikten artarmış. Tendonlar sıkışmış baş parmak özellikle. Eğer sorun buysa tedavisini söyleyeyim size. Çünkü ben kurtuldum bu durumddan
Maya1 [silindi] ama sizin hastalığınız benimki değil sanırım. Doktor baş Parmağımın olduğu yere kortizon enjekte etti ve tamamen düzeldi. Ilk tedavi bu zaten.benim diğer parmaklarımda oynatırken acıyordu baş parmağım yüzünde. Igneden sonra düzeldi
Arifenaz [silindi] bende de var 2 bilegimde bazen bebegimi tutarken birden kasılıyor geçenlerde az kalsın düşürüyordum güç kaybı da başladı bnde doktora görünmeyi düşünüyorum bebegim 3. Buçuk aylık oldu azalacagına artıyor
Cns_28 [silindi] malesef doğumdan sonra daha kötü oldu benimde. Youtube da karpal tunell sendrom egzersizleri var mutlaka yapın. Eşiniz arada bir viks tarzı bir merhemle ovsun bileklerinizi. Benim bileklerime çok işe yaradı. Hala sağ bileğimde hafif var malesef o da egzersizleri ihmal ettiğim için
[silindi] Cns_28 bebekten fırsat bulamıyorum hic esimde yardım edeyim derken daha çok strese sokuyor beni yapmasın daha iyi diyorum nöroloji ye gidecm büyük ihtimal ile uyustu şişti parmaklarim tirnaklarim etime batiyr