Aysemert Bebeğim 4.5 aylık ve 7.5 kilo boyuda 70 cm genelde gelismedigini küçük durduğunu söylüyorlar üzülüyorum emziriyom sadece
Mahbuss Aysemert boyun uzun olduğu için zayıf duruyor olabilir ama bence kilosu gayet iyi. 4.5 aylık kızım 62 cm 7 kilo
Ravzacuk Aysemert 🙄 küçük mü.benim kizim 9 aylık olmak üzere 9kilo var yok ve 68cm di geçen ay.yani bi araştırıp yazsanız buraya daha mantıklı . Çocuğunuz uzun gidiyor kilosu da gayet normal.
adastra sonsuzmutlulukkk Ben de çok üzülüyorum böyle postlara gerçekten 16 aylık olacak 9 kilo, zaten kafama çok takıyorum
Aysenes Aysemert persentile tablosundan bakabilirsin. Birde zayıf degl oğlum 6 aylıkken 7 kilo suan 9 aylık 70cm. 🤦♀️
Prensannemm Aysemert bebeğim 6 aylık oldu 7 buçuk kilo sağlıkli olması herşeyden önemli bence bende ilk başta çok takiyidum da
Aysemert Prensannemm Ben cevreden sanki mama yiyen çocukla karsilastiriyor kaynanam kizimi insan kötü oluyor
Annesininnkuzusuu Size birsey diyimmi bi akrabamin bebegi 1 yasinda 8.5 kilo ve 75 cm sizin masallah yani 4.5 aylik boyu masallahhh
Aysemert 2ogul-annesi Evet boyu uzun hemşireler demişti babası mi böyle uzun halbuki ben uzunum 1.70 cm eşimde 175 flan
CeydaAlev Aysemert soru soruyorsun insanlar istediğin hariç cevap yazınca saldırıyorsun sormuşsun cevaplamış kaldıramıyorsan sorma
ElifTGM Aysemert Ne oldu herkes boyu çok iyi kilosu çok iyi derken sorun yok . Ego tatmini için girmişsin bariz. Dalgaya alınınca mı olay oldu? çocuğum şu kiloyu şu boyu görsün diye yırtınan kadınlar var şaka mı yapıyorsun sen .
Aysemert durucinar Doktorum iyi diyor tabiki ama benim psikolojim bozuluyo çünkü ne zmn kaynanamgile gitsem zayıf anca 5 kilo diyorlar hele eltileri hiç gelişmemiş diyorlar
durucinar Aysemert Druma göre herseyi yolunda önemli olan doktorumuzun ne dediği diyip susturun yoksa daha çok üzülürsünüz 4yasindaki kızıma da hala çok zayıf vs diyorlar zayıf olsun kilo iyi birşey değil diyip susturun yorum bende
Matruyoska GoldenRose benim kizim da 7 aylık 6850 kg 66 cm çıktı bugün ben de atayim kendimi şuradan 😅