Durudenix Arkadaşlar merhaba, 43 günlük bir kızım var. Gün içerisnde sürekli olarak bir ayak ve bacak titremesi mevcut. Sizce bu durum normal mi? Bu arada 1 ay kontrolunde doktorumuza sordum olabilir sinirleri daha gelişmedi dedi. Ama çevremdeki tüm anneler ile konustuğumda hiç böyle bir şey yaşamadıklarını söylüyorlar.
Balogluma Durudenix Herkes yaşiyo gayet normal hic korkmayin. Biz 3 4 aya kadar surekli yasadik ve etrafimdaki herkestende duyuyorum bunlarin oldugunu
Bhrbhr Durudenix merhaba bizimde oluyor ve bugun bir arkadaşım sanki çocul kri geçiriyor gibi tepkş verdi çok sinir oldum ağlıyorum banada normal gibi geliyor
Ye2020 Durudenix benim 40 günlük oğlum var şuan gün içerisinde bir ayağında titreme oluyor sizin yazınızı görünce sorayım dedim korktum açıkçası geçici bir durummudur doktora sormayı unuttum ….tek ayak bizmkisi…
Gulperiikra Ben yaşadım aynı şeyi doktorun bana da ayağını yada neresi titriyorsa dokunduğunda zaman duruyorsa sıkıntı yok demişti bazı bebekler de oluyor benim görümcemin minik bebeğinde de var aynı olay benim kızım şuan 5 ayın içinde ha arada oluyor
ikra 3.5 aylık oğlum var daha 2 hafta önceye kadar oluyordu el ve ayak titremesi 5 saniye kadar genelde uykuya dalarken ve uyku halindeyken 2 haftadır olmuyor dün kontrolde doktora sordum 6 aya kadar normal dış dünyaya yeni alışıyor sinirleri gelişmediği için dedi
Durudenix @Bhrbhr merhaba:) 2,5 aylık olmak üzereyiz biraz azalma oldu. Başka bir doktor arkadaşım var ona da sordum çok normal dedi. İçiniz ferah olsun💕
Tekesay Arkadaslar merhaba 2 bucuk aylik oglum var yatiriyoruz yatmak istemiyo kendini kaldirmaya calisiyo aglayarak surekli mizmiz neden oluyor yada sizde yasayan varmi?
Barannnn Durudenix 49 günlük oğlum var ara ara bende yaşıyorum doktora götürdüm tüm rutin kanları alındı herhangi bir sorun yok denildi sizin geçti mi
Utkan 40 günlük oğlum oldu doğduğu günden itibaren bezinj değişirken veya emmeye çalışıp sinirlendiğinde özellikle çıplak haldeyken eli veya ayağı titremeye başlıyor elimizle tuttuğumuz an duruyor. Hiçbir doktor cevap dahi veremedi bunlar normal ama sizinki biraz fazla diye söylendi burda yazılanlara birebir uyuşuyor acaba elinde videosu olup görebileceğimiz aynı sorunları olup olmadığını görmek için iletisim kurabilir miyiz artık çok yıprandık bir çözüm bulamıyoruz en azından sizin tecrübelerinden biraz olsun rahatlarız lütfen yardımcı olursanız sevinirim..
Ferdi898 Utkan Merhaba ayni septomlar oglumdada mevcut. Biraz fazla titreme var diger bebeklere nazaran. Eeg cekildi birsey cikmadi. B12 eksik dendi ve b12 kullanmaya basladik. Sonucu yasayarak bekliyoruz. Nasıl bir yol izlediniz?.
AbEsMu130125 Durudenix oğlum 1.5 aylikkrn hastaneye yatirdik o zmam ayak titremesi oldu cok korktum doktora sordugumda normaldir buhar verdigin icin oluyordur dedi ondan sonra bidaha olmadi cok şükür
Hosgldnhytma Merhaba güzel Anneler gayet normal bnım oglumdada vardı doğumdan itibaren 4Ayliken fln gecti doktorumuz normal dedı sinir sistemi gelistigi için
Burcuskovski Benim oğlumda da vardı bir iki kez denk geldim kalsiyum eksikliğinden olabiliyor@“Durudenix”#p1064169
Durudenix Merhabalar, Uzun zamandır buralarda yoktum. 2. Cocuk durumları mevcut:) Gazıydı titremesiydi hepsi geçiyor. Nöromotor sisteminden kaynaklı ayak titremeleri,korkarak uyanmalar hep bu sebepe bağlı🙏🏻 Allah herkesin yardımcıısı olsun . Sağlıcakla💚