Selin1905 4.5 aylık kızım var ve 3 gündür baş parmağını emiyor engel olmaya çalışıyorum ama olmuyor yardımcı olur musunuz ne yapabilirim yada başına gelen var mı bu şekilde
TeacherrMom Selin1905 tam 4 aylık bir aydır eli agzindan çıkmıyor öyle bir emiyor ki sanki günlerdir bişey yiyip icmemis
Balogluum Selin1905 engellemek zararlıymış siye biliyorum instgramda birçok doktor var burada ki parlak fikirlere bakmayın bence
DaisyMom Selin1905 benim kizimda 3 ay 23 gunluk.Buyuk bi istahla emiyor ellerini.Emzik kullaniyorum.Eliyle emzigi atip elini sokuyor agzina 🤔🙈
Selin1905 Seyma005 baş parmak emiyor o yüzden napıcam bilmiyorum 🤷♀️ TeacherrMom ellerini emiyor onu yapması normal dediler kime sorsam engelle önüne geçemezsin diyorlar
[silindi] Benimde kızım 8 aylık baş parmağını emiyor öyle uyuyor engel olamıyorum bende ağzından çekiyorum öyle bi güçki bırakmıyor bakalım😆
Selin1905 [silindi] evyah eyvah bırakması gerekiyormuş çene diş ağız yapısı bozulur muş parmağı ince kalırmış dediler
TeacherrMom Selin1905 oral dönemde oldukları için bende normal biliyorum 2 yaşına kadar olabilir diye okumuştum
[silindi] Selin1905 öyle diyorlar ama o parmağıyla aşk yaşıyor ne yaptıysam engel olamadım 1 aydır öyle yapıyor ayıramıyorum inşallah bi çözüm bulurum
06012021 Selin1905 bebekken bizlerde emiyorduk gayet parmaklarımız duzgun. 😊😊😊 benimde oglum 4 bucuk aylik butun ellerini emer ağzına sokar
Selin1905 [silindi] inşallah yaa limon sür dediler yaptım şimdi parmağına göre kumaştan parmaklık dikicem belki almaz ağzına sende bi dene istersen
Aysegull1902 Selin1905 ben doktora sordum engel olma dedi bana limon da asitli zarar verebilir ağız yapısına canım istersen eldiven şeklinde ağzına sokup kasiyabilecegi dislikler var onlardan alabilirsin ben aldım baya memnunum
Selin1905 DaisyMom benimki emzik hiç almadı dediğiniz gibi emziği istemiyor o parmaklarıyla gayet memnun 😂
Bebegimm1 Selin1905 benm.bebegimde emiyor engellemiyorum 2bucuk aylikken basladi bazen butun elini goturuyor bilincli yapmiyorlar sonucta aksine engellememek gerekli diye biliyorum bu aralar damaklari da kaşınıyor ondan dolayi da elini agzina goturuyor