Gigyyy kaymakliekmekkadayifi kulağınızı kapatın bosverin ben direk bozuyorum valla kim olursa ,herkes kendi cocugunla ilgilensin amann profesör oldu herkes başımıza 😁😁😁
3MelekAnnesi3 kaymakliekmekkadayifi cok cok normal kucak isteme is cnm gecicek merak etme azıcık cevreyi farketsin o zaman sende rahatlıcan ama suan sana cok ihtiyacı var cevreyi duymamaya calıs oglumda bana da cok dediler herkese cevabım ondan Baska işim gücüm yok benim tabi kucagımda tutcam diyodum susuyolardı 😊
kaymakliekmekkadayifi 3MelekAnnesi3 bende ayni seyi diyorum fakat simdi sussalar sonra yine soyluyor. Sinir bozucu olan cocugu olmayı birak daha evli bile olmayan insanlar bile soyluyor ya bunu cildirmamak elde değil yaskilar bi nebze😂 ama sadece benim deil hehangi bu kucagi istiyo
elmalikurabiye kaymakliekmekkadayifi daha cok cok kucuk. Bolca temas etmekisiniz. Konusanlara aldiris etmeyin
kaymakliekmekkadayifi Tuba yani ben tek basima oldugum surece keyfini cikariyorum zaten:) ama disarda sagolsunlar ciakrttirmiyolar. Birde soyle bisey var sadece benim degil daha once hic gormedigi birinin kucagi bile olabiliyor yani
3MelekAnnesi3 kaymakliekmekkadayifi kucakta daha huzur buldugu içindir evet diyen cok oluyor inan banada herkes derdi kimseyi takmadım 14 aylık smdi ben almak istesem de oglum gelmiyor merak etme geciyor tüm günler cnm
yaramaz_bocegim kaymakliekmekkadayifi geçmez geçmiyor 5 aylık geçmedi hala devamlı kucakta. Ben kendimi bir daha bebek olmıcak birqz büyüyünce istesem de gelmicek diye teskin ediyorum. Tavsiye ederim 😊
kaymakliekmekkadayifi yaramaz_bocegim yaa sade beni istese anneci derler ama herhangi bi kucagi istiyor
yaramaz_bocegim kaymakliekmekkadayifi canım gazı olabilir o aylarda benim bebeğim de öyleydi gazı olduğu için dik durmak istiyordu
Heyecandorukta kaymakliekmekkadayifi dik durmak istiyor dusunsenize yuruyemiyor oturamiyor. Surekli siz yatabilir misiniz mesela? O da yatamaz sirti agrir. Tam dik durmanin tek yolu kucak onun icin.
kaymakliekmekkadayifi yaramaz_bocegim aslinda sanirim oyleymis birde 2 gun biuunca yollardaydik adam akilli cikaramadik cocugun gazini ve baska bi uerde kaldik gece sanirim yerini de yadırgadı. Su an evimizde yatağının ustunde mutluluktan kıpır kipir
kaymakliekmekkadayifi 2205 yook ben normalde soyluyorum bilimsel araştırmalari bile anlattigim oldu yeterko bi daha soylemesinler diye hatta dun kendi babami kirdim bu sebeple. Ama yok anam insanlar vazgeçmiyor
2205 kaymakliekmekkadayifi şu an 2 yalında istesemde kucağımda durmuyor tadını çıkar kokusunu doya doya Çek içine