AA201207
Leylus
Oğlum 13 Mayıs 2022 doğumlu doğduktan Bir ay sonra kafasında Konak vücudunda döküntü olmaya başladı biz de dermatolog’a götürdük Özel hastanede her yeni doğan bebekte olur dedim kremler verdi şampuan ve vücut sütü Bioderma önerdi cildi atopik dedi daha sonrasında kremler bitti tekrar vücudunda döküntü başladı Bu sefer de Zeynep Kamil Hastanesi’nde çocuk bölümüne gittik süt ürünlerini alerjisi olabilir dediler 3 tüp kan aldılar kan tahlilinde süt ürünlerinin alerjisi çıkmadı daha sonrasında Zeynep Kamil Hastanesi’nde çocuk cerrahi bölümüne yönlendirdiler makatta yırtılma var dediler röntgen çekildi makatına bakıldı krem yazıldım sabah akşam makatına sürülecek dediler 2 hafta kullanılması gerekiyor iki hafta eğer geçmezse gastroenterolojiye görünmesi gerekiyor dediler şu an 2 hafta geçti hala kakada kan ve mukus var medivia’da Tahsin Turgut hoca ile konuştuk bizim yapabileceğimiz bir şey yok dermatoloğa değil çocuk alerji doktorunun görmesi lazım ve deri üzerinde alerji testi yapılması lazım Ben de bir aydır araştırıyorum Anadolu yakasında oturuyorum Üsküdar’da Nişantaşı’nda alerjik klinik de Ahmet Akçay varmış muayene ücreti 1000 TL deri üzerinde alerji testi fiyatı 1750 TL fiyatı çok geldi Anadolu yakasında araştırdığımda sakine ışık Brandium plazasında kliniği varmış her yaş çocuğa deri üzerinde alerji testi yapıyormuş onun da muayenesi 1000 TL deri üzerinde alerji testi fiyatı 1250 TL %10 indirim yapılıyormuş devlette hiçbir çözüm yolu bulamadım sizin forumda Emre akkelle doktor hakkında yazdıklarınızı okudum çok uzun sürüyor mu tedavi süresi şu an bebeğim 4,5 aylık bir buçuk ay sonra ek gıdaya başlayacak ne yapacağımı bilmiyorum siz anneler bana tavsiye verir misiniz okuduğunuz için çok teşekkür ederim