Suyum azalmıştı, kordonuda göremedim demişti doktor ki zaten günüde dolmuştu kızımın, yatış artı doğum dedi doktor. Alttan fitil verdiler uzun bir süre birşeyim yoktu ama geceye doğru sancılarım arttı, açılmam gayet güzel ve hızlı oldu fakat kızımın baş çevresi biraz büyüktü ve kendiside iriydi. Suni taktılar ama kızım bir türlü gelmek bilmedi malesef, sonrasında geliyor diye bağırdım ıkınma hissi sıklaşmıştı koştur koştur çatala çıkardılar orda da suni verdiler. Baktılar olmuyor karnıma bastırdı iki kişi birden,🤦🏻♀️10 cm açıklıkla acil sezaryene almak zorunda kaldılar, banada çatın dar ve kist var dediler ama muhtemelen yalandı o kadar ultrasona girdim farklı farklı doktorlar baktı son dakika kist var dediler doğum öncesi muayenede de kendilerince birşeyler konuştular sürekli bebeğimin baş çevresini falan ölçtüler doğumumun zor olacağı belliydi demekki bayağı bir üzerine konuşmuştular ama buna rağmen normal doğuma zorladılar artı doğum raporunda bebeğimin baş çevresi vs yazıyor çatı darlığı yüzünden sezaryen oldu diye yazmıyor.🤦🏻♀️🙄Sanada hayırlı doğumlar siliyorum canım, Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşAllah.🤲🏻💜🌸