Simiyy Ben 38+5 de normal doğum yaptım ama iki gün öncesi kontrolde doktorum 9 güne kadar gelmezse suni ile başlatacağız demişti. Hiçbir belirti vs yoktu çünkü. Ne olduysa birden geldi. Hatta yazdım birkaç kez burada da konusu geçtikçe. Hastaneye zor yetiştim. 11 buçukta ve 11.45 de iki sancım oldu. Gece 12 de suyum geldi. Hemen sıcak duşa girdim belime su tuttum ki inanılmaz faydası oldu. Kanamam olmasa o gece hastaneye gitmeyip sabahı bekleyecektim, sancı hiç hissetmedim desem yeridir. Kanama olunca korktum hemen gittik. 01.02 de hastaneye girdiğimi hatırlıyorum. 01.14 de oğlum doğdu. Doğumhaneye kendi elbisemle girmiştim öyle söyleyeyim. Tabiki kısmet ama son günlerde nefes alma egzersizleri, eğilip kalkma vb hareketleri yapıp bol bol sıcak duş almıştım. Son günlerde bol hurma yemiştim. Doğum yaptığım gece de çok koyu bir adaçayı içmiştim. Etkileri var mıdır gerçekten bilmiyorum ama umarım sizin de suniye gerek kalmadan bir avazda gelir bebeğiniz. Allah hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin inşallah şimdiden.