Nisadnc42 Simiyy bende suniyle yaptım 41+3 te dogum yaptım cok zor oldu dogum da sonrası da ayrıntılı anlatıp seni korkutmak istemem Allah kolaylık versin 🤷♀️
ElifTGM Simiyy ilk doğumum fitille oldu ikinci doğumum kendi sancımla oldu. hep ilk doğum tecrübeme zor derdim. İkinci doğumum daha zor oldu. Sadece imkanın varsa sancıları ayakta karşıla diyebilirim.
esma_korkut Simiyy oğlum 24 günlük… suni sancı epidural her aşamalarını çektim….suni sancı 160 larda verildi en son canımdan parça kopardılar sanki 10 cm açılmamda vardı ama ıkınmam yoktu son dk genel anestezi oldum sezeryan ile…spinal tutmadı maalesef …ama ameliyattan 2-3 saat sonra ayaktaydım ertesi gün bebeğim kucağımda koridorlarda gezdim 3. Gün evde ütü yapıyordum …
Sevgiguveen esma_korkut benimde ikınmam gelmedi ama ben normal doğurdum bıraz karnımdan bastırdıkar ıkınmam gelmiş gibi yapmıştım 😂 yoksa sezeryab demişlerdi dayandım .
Sevgiguveen Simiyy suyum geldi 1 gece hastanede yattı. Sancılarım olmayınca suni verdiler opidural olmadım 5 saate doğurdum ama surekli hareket ve otur kalk yaptım suni dercesini yavaştan başlatıp çogaltıyorlar seni taşıyabılecek yanında birileri olsun yatarak geçirme sancın geldiğinde çömel acılman güzel olur ben oyle yaptım .
06012021 Simiyy canim eger zamanin varsa kendi sancilarini bekle derim benim suyum azaldigibicin suni verdiler 22 saat suni sanci cektim 2 saatte anca dogurdum suni sancidan artik ikinamiyirdum bide acliktan 24 saat ac birakildik acil sezeryana alinirim diye. 2 doktor 1 ebe 1 gorevli girdi bayilacaktim artikm en sonunda karnimdan bastirdilar oyle dogurdum.
Simiyy 06012021 zamanım yok maalesef doktorum 41.haftanın sonunu beklemek isterdim ama bu çocuğu bekletemem dedi
Msbebek Simiyy tam 24 saat aldım suni sancı üç kere duş hareket spor masaj ters ıkın düz ıkın bide suyum gelmişti evde zaten 😃 ölmüyorsun ama açılman az ilerliyorsa maceraya gerek yok 😃 ben devlette yaptım o.yuzden mecburdum yoksa bi kaç saat snra sezeeyan istiyorum diye bağırmıştim 😃
Buse0 Bende suni sancı aldım ama abartıldıgı kadar çekmedim çok şükür rahat bir dogumdu tabi her doğum aynı olacak diye birsey yok bi solukta inşallah diyelim sağ sağlim alın kucagınıza ❤️
Annepandaa Simiyy her doğum her acı farklıdır. Bizim dayanamadığımızı siz gayet rahat baş edersiniz belki. Burada ki tavsiyeler yada deneyimler kafa karıştırıcı olabilir. Siz kendinize olumlu telkinler verin. Ben yaparım güçlüyüm en fazla 1 günde bitecek gibi. Herşey güzel olsun inşAllah .
Maviyesil121212 Reyhanbal yaaa bilmiyorum ki ebem öyle söyledi hakkaten ıkındıktan sonra açılmam hızlı ilerledi ; 3 tane dikişim var 🤷♀️
mutlukalp21 Simiyy sancı geldiğinde yatmayın ayakta olun yürüyün belinize masaj yaptırın ılık su tutturdun plates topunda zıplayıp 5 saate oldu benim doğumum ilk doğum için çok uzun sürmedi çok şükür
MihraNilkuzusu Simiyy benim kendi sancım yetmediği için sunide verdi doktorum 2 saat sancıya anca dayanabildim. Sonra sancıyı kestirdim. Açılma 5 cm de kaldı ilerlemedi sonra doktorum epidural yapıp buscopan iğne verdi damar yolundan yarım saat olmadan tam açıklığa ulaştık sancı kısmını saymazsam eğer Doğum çok kolay oldu. Epidural ve buscopan benim kurtarıcım oldu resmen. Hayırlı doğumlarınız olsun inşallah bir avazda kurtulun
Derya_nil Simiyy suyum geldi sancım yoktu 1 santim açılmayla gittim 4 saat bekledik sancım gelemedi suni verdiler 15 saat suni sancı aldım normal sancı nasıl oluyo bilmiyorum ama suni sancı öldürdü beni resmen doğum başladığın da ıkınacak gücüm kalmamıştı.
Ayca2021 Simiyy öncelikle Allah yardımcınız olsun doğumun her türlüsü zor bence. Ben de suni sanci ile 5.5 saatte dogum yaptım ilk dogumum bu arada. 1 cm acilma vardi gittiğimde hastaneye planlı suni sancılı dogum istedim senin gibi. Cok hizli ilerledi. Mutlaka ayakta olun bol bol çömelme hareketi yapın sanci girdiğinde eşiniz belinize masaj uygulasin. Ben sıcak sudan duştan çıkmadım duşta hep comeldim tuvalete oturdum acilmam çok hızlı oldu epidural vs alamadim bi anda 6cm olmuştu dogumhaneye inmiştik orda da sıcak su jakuzi kullandım sıcak su diyorum çömelme diyorum bu ikisi bir de eşimin mesajları olmasa dayanamadım ama başardım çoğu kişiye göre oldukça kısa sürdü dogumum. Bir de nst kontrollerinde yatakta yatmayı kabul etmeyin agri girdiğinde yatılmiyor cidden
melisaz Simiyy benim 1 cm açılmam vardı. Doktorum suni şancı deneyelim dedi. 6 saate yakın çektim 1 cm daha daha açılma oldu anca. Sonunda sezaryen oldu. Hakkınizda hayırlısı olsun😊
MAmother @Simiyy evet bence de götürün. Hatta 2 tane götürün benim suyum sürekli aktığı için havluma bulaşmasın diye çok uğraşmıştım. Yedek bulundurmanız iyi olur. Ay inşallah çok kolay bir doğum olur, Allah yardımcınız olsun 🙏🏻
Kahveliseker Simiyy suni sanciyla baslayip sezeryanla bitti. Sanciniz yoksa suni sancı size acı veriyor sadece. Normal doğum olmasini cok istemistim ama olmadi malesef aciklik 4 cm de kaldi ve ilerlemedi o yuzden mecbur sezeryan oldum. Kotu tecrubem sizi korkutmasin ama basiniza gelebilir. İnsallah ayni sey size olmaz bir avazda kucaginiza alirsiniz bebeğinizi ☺️
ikiPrensesAnnesi20 Simiyy bana da suni verdiler baya bı sancım olmadı sonra belinde bı agri geliyor bütün karnını sarıyo o ağrı sonra beni kaldırdılar yürüyüş yaptırmak için baya bı yürüttüler beni sana tavsiyem cumaya kadar bol bol yürüyüş yap ben 9 ay boyunca 4 kat inip çıktım bol bol yuru derim ben sana