ikibabybirmom sevval_5481 Bebelac ilk oğlumda da onu kullanmıştım şimdi sütüm az diye mama takviye yapıyorum yine Bebelac kullaniyorum
Egurbuz20 sevval_5481 ilk 3 ay sma optipro kullandım sonra similaca geçtim 1 yaşına kadar similaca devam ettim içeriği temiz ve Palm yağı olmadığı için ama 2 ve 3 numaralı mamaların içerisinde sofra şekeri koyuluyormuş önünde şimdi yine sma ya geçtim gaz için similac çok iyi similacın 850 gramı e bebekte 86 lira sma 102 ile 120 arası değişiyor
[silindi] sevval_5481 şuan 1. 5 yaşında akşamları uyutmadan veriyorum ama normalde 7 nci aydan sonra vermye başladm şuan yemekde yiyor o yüzden pek vermiyorum
Aringulay_murat sevval_5481 biz humana da gaz sıkıntısı yaşamadık hiç. Fakat kabızlık problemi yaşamıştık bı dönem onu da Aptamil comformille çözdük karıştırıp veriyorum. Humana 100 TL olmus malesef. Aptamil comformille 60 TL. Biz hep indirimleri yakalayıp aliyoruz
prensesannesi2 Bebelac gold. Bebeğim emmedigi için 3.aydan beri kullanıyorum. Mama şişlik yapar denir. Böyle bir durum olmadı bebeğim olması gereken kiloda gaz problemide yaşamadı. Ben memnunum.
MrsNur Buglemiim önemli nokta, prosyneo sezaryenli bebekler için üretilmiş özel bir mama, aklınızda bulunsun sadece :) bende aptamil prosyneo kullanıyorum.
Pandicornlar Similac kullanıyoruz doğdu doğalı hiç emmedi maalesef bizimki😀 şimdi 17 aylık maşallah gayette iyi hala bırakmadı mamayı ek gıda olayını istemiyor 🥲
Egurbuz20 Pandicornlar 2 ve 3 numaralı mamalarda bildiğiniz sofra şekeri kullanılıyormuş yani şeker oranı çok yüksek bende geçen hafta öğrendim hemen değiştirdim manayı sizi de bilgilendirmek istedim 🌹
MrsNur Egurbuz20 1 numarada kalabilirsiniz, Almanya’daki doktorlar, 1 numaradan ilerisini tavsiye etmiyorlar, bebişleri boş yere şişirdiği için şekerle, ben sonuna kadar 1 numara ile devam edicem 😌