Dilaranne Aydenizerdogmus canım yazdım ya sagamiyorum. Damarlar tıkanmış sütun geri çekilmesini bekliyorum antibiyotik kullanıyorum.
Dilaranne Mjgn51 deniyorum kuzum üç gündür neler neler fayda yok acısı yanması kaşıntısı mahvoldum sağ göğsüm sadece.
Violet Dilaranne lahana yaprağını koyun göğsünize o hem acısını hafifletir hemde sizi rahatlatır kısa sürede etkisini görürsünüz denenmiştir
Dilaranne MelekAnnesii canım 3 tane doktora gittim dün. Ben aşırı zayıfım yazamam dedi iğne yaptı gönderdi.
Yengecanne_ Ay burda okumuştum eşine kaynanasına emdirenler varmış.Valla çok acınız varsa birinin emmesi lazım
Sevsev33 Bende kestiğimde soğuk lahana koymuştum sütüm geri çekildi ağrı çok hafif olmıştu biraz sertlik oluştu elimle masaj yaparak sağdım bu şekilde bir haftada geçmişti inşallah seninde bir an önce sütün geri çekilir
Cidemkisa Dilaranne benim aşırı sütüm vardı ve iki yaşında kestim suttten hemen soğanı ortadan ikiye böldü birini.bi göğsüme diğeri öbür göğsüme koudum iki gün içinde sütüm çekildi damla kalmadı .
Dilaranne BalarisiYusra sabahı beklemem gerekiyor inanın sabrım kalmadı çocuk gibi oturdum ağlıyorum.
MelekAnnesii Dilaranne hmm anladim Allah yardımcınız olsun inşallah bir an önce çekilir de kurtulursunuz ağrısı çok kötü biliyorum
Cidemkisa Dilaranne inşallah işe yarar sürekli dursun zaten soğan suyu çektikçe kuruyo ben yenisini koy umarım rahatlarsın biran once
Sevsev33 Dilaranne bende kesmicektim ama covid oldum ağır geçirince doktr bebeğinin süt içmemesimi önemli yoksa annesiz kalmasımı önemli ilacını kullanmak zorundasın diyince bir günde kestim memeden yavrumu🙁
53bus Dilaranne canım bebegın ne kadarlık ki kesıyosun kesmeseydın keske emzırseydın bende en faydalı beyaz lahanayı buzluktan alıp gogsa sarmak iyi gelıyor gogsum cok agırmıstı asırı süt birikmesıyle öyle yapmıştım iyi gelmıstı
miran-2019 Dilaranne bende 1 ay oldu keseli sıkça ılık suyla duş aldım göğsümü sabunladım baya 3 4 defa hafif sağdım 1 haftada tamamen süt kesildi rahatladım
Dilaranne miran-2019 kuzum alıyorum duş iki kez aldım bugün bir iki saat iyi oluyor sonra yine taş gibi kolumu açıp geziyorum