Aysenur348f Değerli anneler oğlumda hidronefroz vardı. Çekilen sintigrafi de sebep UPJ darlığı olarak tespit edildi. Heyet karar verecek. Upj darlığı olup ameliyatsız düzelen bebeklerimiz var mı acaba?
Gizemhzl Aysenur348f merhabalar kızıma stent takıkdı bu şekilde yuzdr 10 ihtimalle kanal genişleyebilirmiş. Belki çözüm olur veya ameliyatı ötelerşz dediler. Stent takılalı 2 ay oldu yakında cekicekler.
Aysenur348f Gizemhzl merhabalar çok geçmiş olsun. Oğlum için ameliyat son nokta perşembe günü olacak. Açık kesi uygulayacak doktor. İnşallah düzelecek. Rabbim tüm bebek ve çocukların şifacısı olsun
Aysenur348f Gizemhzl merhabalar. Stent çıktıktuktan sonra çok zorlandı mı minik. Oğlumun yarın çekilecek ve çok korkuyorum sonrasında canı acıyacak diye
Gizemhzl Aysenur348f insallah gelmiş gevmiş olur kızımın stentş problrm yarattı. bayramda cok ciddi bir kanaması oldu fln usg da böbrek normal boyutuna dönmüş. Stenti agustosun son haftası cekip 2 3 ay sonra tekrar degerlendirilcek insallah gcmiş olur ve acık ameliyat gecirmez.
piket Aysenur348f merhabalar, öncelikle çok geçmiş olsun. benzer bir süreç bizi bekliyor, neler yaşadınız paylaşabilir misiniz acaba? Oğlum 2.5 aylık. Ne kadarlık kesi oluyor, kaç gün hastanede kaldınız, herhangi bir problem yaşadınız mı?
Aysenur348f piket merhabalar öncelikle çok geçmiş olsun. Biz hastaneden çarşamba günü çıktık. Kesi boyutu çok çok küçük. Cm bazında bilmiyorum ama kendi elinin uzun parmağı kadar var. Açık yaptı doktorumuz. Kapalı uzun sürer ve uzun süre narkozdan kalmasını önermiyorum dedi. Bir de küçük dren deliği var. Hastanede de Allaha şükür geldiğimizden beri evde de ağrı yüzünden Ağlamadı. Katater takıldı. Ekim başında çıkarılacak. Doktor hastaların %98 i genişleyerek iyileşir dedi. İnşallah bizimki de iyileşecek. Sonda yaktılar idrar takibi için. Çıkarılırken hiç Ağlamadı. Aynı şekilde dren çıkarkeb de Ağlamadı. Tek sorun ve insanı en çok yıpratan kısım 3 saat sürdü ve narkozdan uyanırken çok fazla ağladı. Rabbim hepsine şifa versin. İçinizi ferah tutun.
piket Aysenur348f çok sevindim iyi olmanıza, geçmiş olsun tekrar. Biz de yarın cerrah ile görüşeceğiz muhtemelen gün belirlenecek. Doktorunuz kimdi acaba, bizimki robotik yapmak istiyor ama onda hem operasyon süresi hem sonrasında hastanede kalma süresi daha uzunmuş sanırım. O konuda kafam karışık benim de.
Aysenur348f piket biz muğlada yaşıyoruz. Eğitim araştırmanın hocalarından kendisi prof. Süleyman Cüneyt karakuş. Ben detay bilmiyordum başta. Kapalı mı olacak dedim. Küçük yaş gruplarına heleki bebeklere önermiyorum. Uzun sürüyor ve uzun süre narkozda kalmaları iyi değil dedi. Estetik olarak da daha göz önünde 4 kesi olacak bu daha arkada kalıyor dedi. Kesi boyutu çizdi bir tane bu açık dedi ____ bu da kapalı dedi _ _ _ _. Uv ucu eklesek aynı boyda oluyor
piket Aysenur348f Anladım, bilgiler için çok teşekkür ederim. Allah hepimizin evlatlarına sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.
Gizemhzl Aysenur348f hayır hiç zor olmuyor . Sadece açlık ve damar yolu zorlar. Çok geçmiş olsun şimdiden
Aysenur348f Gizemhzl teşekkür ederim. Evet şükür sadece narkozdan uyanırken zorlandı zaten o gün çıktık hastaneden de 🌼
Alparslannnm Aysenur348f benim bebeğim de 2.5 aylık yarın up darlık ameliyatı olucak açık sizde tek sefer de mi oldu bizimki ikinci kez bi operasyon daha geçirirsek 6 aylıkken. Şuan idrar kanalı dışarıya çıkarılacak ve boşaltım bu şekilde yapılacak sizde nasıldı tedavi sekli
Aysenur348f Gizemhzl evet ameliyat da olmuştu. Ameliyat öncesi ultrason çekildi düzelme başlamış. Kimsenin evladının sağlığıyla sınanmadığı günler gelsin
Gizemhzl Aysenur348f benim kızım açık ameliyat olmadı . Sadece stent uygulandı ve stent varken böbreği 3.5 mm düşmüştü . Stent 1 ay önce çıkarıldı ve böbrek tekrar 13 mm olmuş sanırım kasım gibi açım ameliyata alıncak😓
Aysenur348f Alparslannnm çok geçmiş olsun. İnşallah sağlığına kavuşur bütün bebekler. Oğlumda darlık olan bölge alındı aşağısı ve yukarısı birleştirildi ve araya katater takıldı. Bir ay sonrasında da o katater çıkarıldı.
Duygusuz Alparslannnm merhaba aynısı 7 yıl önce bizde oldu oglumun idrar kanalı dısarı cıkarıldı 10 ay kadar kaldı dısarda sonra içeri alındı zor bir sürec yasadık bu durumda olan cok az kişi var eger bir sorunuz vs olursa her zaman sorabilirsiniz yazabilirsiniz.
Alparslannnm Aysenur348f kaç aylıktı ameliyat olduğunda. Bizimki iki aylık olduğundan mesane bağlantısı yapılmadı dar olan yer alınıp kanal karından dışarıya çıkarıldı
Alparslannnm Aysenur348f amin insallah çok zor bi süreç siz kaç günde iyileştiniz kesi yeri çok ağrıdı mı eve gidince