BarlasMomm Merhaba kizlar bugun ilk defa duru granül matik kullandim. Sicak suda erittim makineye koydum ama simdi baktim topak topak olup deteran kisminda kalmis hepsin ben bunu nasil kullanicam ya. Makine bitince trkrar yikicam mecbur bebek camasirlarini
Elisaminannesi BarlasMomm ben hep kullanıyorum arada sırada bende de kalıyor ama güzel yıkıyor sevdim ben💌
DorukArasMomss BarlasMomm normal deterjan gözüne koyacaksın canım 2 kere yıka birincisinde deterjan ile ikinci yıkamayı hiç birşey koymadan yıka
Unknown BarlasMomm Eritmeden koyuyorum ben hiç kalıntı sorunu olmadı. Kısa programda yada düşük sıcaklıkta mı yıkadınız acaba ?
Yusufbebekk BarlasMomm ben de aynısını kullanıyorum zeytin yağlı direk döküyorum eritmeden bir sorun yok
Bskulku BarlasMomm bende kullanıyorum ama hiç sıcaksuda eritip vs koymadım. Direk koyup 40 derecede yıkıyorum 3 kez durulamaya alıyorum deterjan gözünde kalıyorsa topak topak kalıyor. Makine bittikten sonra yuvasıdan çıkartıp elimle yıkıyorum.
Momndssd BarlasMomm canım ben direk makinanın içine çamaşırların üstüne koyuyorum yani ekstra duruluma yaptırıyorum mis gibi oluyo kalıntı da kalmıyor hiç
Aselinnannesii BarlasMomm bende basta hacı şakir kullandım simdi de duru alıyorum ama kokusu efsane cok seviyorum özellikle lavantalisi. Ama ben hiç eritmiyorum oyle direkt koyuyorum deterjan gözüne. Sonradan kalıntı oluyor ama makina bittikten sonra yıkıyorum temizliyorum
Aselinnannesii Aselinnannesii bide bittikten sonra durulama yapıyorum bisey kalmasın kıyafetlerle diye
YldrmBytkn BarlasMomm Ben normal toz deterjan gibi koyuyorum hiç suyla karıştırmıyorum. Hamileyken ilk yıkamada öyle yaptım paketin arkasında o şekilde yazıyordu deterjan gözüne baktım kaskatı duruyordu o günden beri normal toz gibi koyuyorum bi sorun olmuyor artık.
Emir_karan BarlasMomm deterjan haznesi ıslak kalmıştır canım yada çok koymuşsundurrr.bnde kullandım öyle oluyor
DorukArasMomss BarlasMomm Yok yok kuzum karıştırma direk koy ya 2 kere yıka yada sonra bir daha durulama yap bisey olmaz öyle