Ezgiasya Kızlar bıktım yıldım sıkıldım bittim!!! 89 kılo 1.73um bebegım 4 ay 19 gunluk bana yakın bir diyet arkadası arıyorum ogunlerı paylasacak birbirimizi motıve edecek ama bırakmadan var mıdır boyle bırı
Su-1 Ezgiasya ben 😀 doğumdan sonra 74 de inmiştim o kg üzerinden diyete basliycaktim ben başlayana kadar bi bakmışım 81 olmuşum hep geceleri mamaya uyanıp çikolataları migdeme indirdiğim için böyle oldu 😀 ve online diyetisyene başladım listemi bekliyorum istersen seninle de paylaşabilirim listem geldiğinde instagramdan @dytnurdanbalakci inceleyebilirsin motivesi yüksek bi dyt bizde birbirimiz motive etmiş oluruz😀
Cicegiburnundaanne Ezgiasya cok yakinmisiz bnde 1.70misim 83 kiloyum bebegim 4ay12 gunluk kilo veremiyorum valla kafayi yicem
Ezgiasya Su-1 ay super son sen evet takip edelim istersen birbirimizi erlezgıunver dıyetısyenden nasıl aldın canım listeyi benimle paylasacagon ıcın cok sevindim :)
Fiddan Su-1 Benide alın pisikolojik olarak bu diyet işleri tek olmuyor moral arkadaşlığı gerekli bende 78 kiloyum bir türlü veremiyorum 😬 Bu arada emziriyor musunuz hala
Hevidar1 Bende doğumdan sonra baya verdim sonra emzirme döneminde 7 kilo aldm baya psikolojım bozuldu ben diyet yapıyorum elimden geldiğince.
Sltn Ezgiasya bebeğinı emziriyorsan 6 aya kadar beklemen gerekir sut için canım.yemen dikkat et bol su iç. Ben o şekilde verdim Son 5 Kilo kalmıştı bebeğim 8 aylık olcak düğün var diye online diyet yapıyorum😊 herkesin listesi farklı sütünü etkilemesin.ben bir arkadasimla başladım aynı diyetisyene Moral oluyor ama onun bebeği benden 2 ay büyük listeler uçurum.2 hafta da 3 Kilo verdim Son 2 kaldı 😄 65 doğum öncesiydi ama hedefim 60 belki 1 ay daha devam ederim 😀
Su-1 Sltn grupta bir tek ezgi arkadaşımız yok o motive amaçlı bizimle ben listemi paylaşıcam o sütünü azaltmiycak artıcak şekilde besinler tuketicek ben listemi paylaşıcam diğer arkadaşlar isterlerse uygulayacaklar amaç motivasyon😊
Ebrunaz Aynı dert bende var bende katılabilirmiyim bende mersinde yaşıyorum şuan 86kiloyum süt yapsın diye sürekli yiyince mide büyüdü küçülteniyorum sürekli yemek istiyorum 7 aylık kızım var
Gamze0677 Ezgiasya valla 90 la doğum yaptım şimdi 96 kiloyum ve başlayamıyorum bebeğim durmuyor kimsede spora falan da gidemiyorum hep hazır yiyeceklerle beslemek zorunda kalıyorum ama bi başlasam devamı gelir sanıyorum çünkü artık hareket edemiyorum 😥😥
Aysenil_ Gamze0677 duygularıma tercüman olmuşsunuz yok yani hamileyken daha zayıftım nolcak halim bilmiom:(
Sltn Su-1 he o zaman iyi valla yoldaş iyi oluyor ben arkadaşımı kandırdım😃😃 oda mesaj atmış ekmeğe çikolata sürüp yemek istiyorum diye motivasyon tavan 😂😂😂
MiracAlpinveUmutunAnnesi Ezgiasya bende arkadaşlık edebilirim size ☺ 89 kilodan 85 kiloya düsmüsüm inşallah devamı gelecek☺