Vanilya geldigelenanne Dimi aslında benimki 13 aylık çocuk mayo da rahat edemezse giymez bir daha bir kaç yıl sonra bence de
geldigelenanne Vanilya bezle mayo da zor ondan bikini aldım ben. rahat etsin minnaklar ilerleyen yaşlarda yaparız
paradise Vanilya merhaba 🌸 gunes kremlerini nerden aldiniz acaba direkt vucuda surdugumuz icin internette satan yerlere karsi onyargiliyim eczanede de nerdeyse iki kati fark oluyor 🤷♀️
sedaykn Vanilya Aslında ayağı ince etli değil. Numarası da küçük veya büyük değil. Bilmiyorum hediye gelmişti. Ben sanırım Nike sunray sandalet alacağım.
OzgeOzkan Woody müslin panço nerden aldınız? Bir de Decathlondan UV korumalı mayo ve şapka almayı düşünüyorum bende . Memnun kaldınız mı ? Çıtçıtlari açılıp büyüyormuş ama bana pek mantıklı gelmedi. Tam beden mi aldınız büyük mu ?
Woody OzgeOzkan Tam beden aldım ama bir beden büyük de alınabilir. Müslin pançoyu kayınvalidem dikti. 🙈
Mariposa Vanilya geçen sene H&M’den almıştım mayo ve yazlık elbiselerini . Bu sene Zara ,lcw karışık aldım ama mayo almadım. Tatile çıkarsak Mayo tercihim gene h&m olacak muhtemelen bir göz gezdir istersen karpuz desenli modeller var https://www2.hm.com/tr_tr/cocuk/kiz-cocuk-kiyafetleri/giyim/plaj-giyim.html
Laden Woody kullanıcı adını unuttum ama sen hatırlıyorsundur belki. Bize söyleyen kişiye ulaşmıştır ürünü muhakkak ona soralım🙃