Betim Ceren255 makatında ise pişik ve kıpkırmızı ise alerji riski de Çar anne sütü mü alıyor sadece, kakası mukuslu ve gürültülü mi
Sln20 Mantar olmuş olabilir. Sivilce gibi ve üzeri beyaz pütürlüyse mantar belirtisi. Trosyd krem iyi geliyor mantara. Ve mutlaka yıkayın güzel kurulayın kremini sürüp kapatın altını. Doktorunuza bir sorun genelde mantar zor geçiyor nispeten.
Ceren255 Sln20 kesin mantar artık emin oldum telden söyledim hematen dedi ama işe yaramadı trosyd alsaymışım keşke başta biran önce alıyim yaxık yavrumun poposu pütür pütür 😓😓😓
Smali Ceren255 canım bende kedni aldım pişik kremini kullandım Johnson baby ama yaydi daha çok.sonra Anemin tavsiyesi ile trosyd diye eczaneden merhem aldım baya söndürdü.dunde eczednen mustela aldım ikisini birlikte kulandim.bugun kalmamıştı.habeirin olsun
deryata Ceren255 bez değişikliği yapınca abartı bir pişiğimiz olmuştu bizim. poplin önermişti dermatoloji doktoru. geçene kadar onu tabaka şeklinde sürdüm. geçtikten sonra iste hergün mustela sürdüm.
Ygz30 Ceren255 gecene kadar surersin.Ince tabaka ama cunku kortizonlu.Dene bepantol guzel bir krem.Insallah yarar minige.Gecmis olsun arkadasim
Metehan123 Poposunu sık sık yıka kurula ıslak bırakma bide mustela pişiği geçirmiyo ben de kullanıyorum onu sadece baktım hafif kızarıyo öyle kullanıyorum havalandır poposunu
DemirAilesi Ceren255 kızınızın pişiğiin sekini biraz tarif ederseniz DHA iyi yardımcı oluruz üeri beyaz beyaz sadece kızarıktan fazlası ise mantar olmuş bize doktor sarı olan Hametan ve travazol vermişt travazol mantar kremi sonrs çok iyi geldi biraz zaman sonra yine pişik oldu bu sefer omlar iyi gelmedi hametan ın mahiri iyi geldi. Birde tyrosd adlı krem o da iyii ben musteka kullanırken geldi bide cockımm mjustel @ bakım kremiymiş mesela
ymr_12 Ceren255 benim kızımın da kıpkırmızı olmuştu ve kanama aşamasındaydı uyuyamıyodu devamlı ağlıyordu kabarmıstı artık bepnthol kullanmama rağmen ve 2 gün önce sudocrem aldım o kadar faydasını gördüm ki iyiki almışım kızımın pişiği geçti tek Bi iz bile kalmadı o da mutlu bende mutlu.
Mrbmrb Ceren255 bebek pamuguyla ılık suyla sil canın. Bol bol yıka. Travazol da kullanablirsin ama kortizon içeriyor incecik sür
Ahkalbim Ceren255 Bizdede Vajina içi kızarıklık popo içi yanakları kızarıklık Vajina yanları noktalar oluştu bacaklara sarmaya başlayacaktı artık doktur bunları verdi eczaneden alıp kullan eczaneye sorun kaç gün kullanılması gerektiğini ben 7 gün falan kullandım şimdide öyle şeyler görür görmez kullanıyorum düzeliyor.pisik kremi almiyicam birdaha hiç bir işe yaramıyor
Sebiha35 Ceren255 benimkinin de geçmşyormya kantaron yağı hametan travazol sudo krem bepanthol herşeyi denedim yok geçmiyor
Kubraa-e Ceren255 ben ıslak mendil yerine kaynayıp soğutan suyu pamuğa sıkıp siliyordum pişiği geçince de sadece su bazlı ıslak mendil kullanmaya başladım