Yavrusununannesiii Normal de asla alarm kurmadan yatmam bu gece uyuya kalmışım alarm kurmadan bebeğim 10 buçuk gibi yattı bi kalktım saat 4 buçuk 🥺 normalde alarm kurdıgım zamanlar alarm dan önce uyanırdı uzun süre aç kalmış yavrum nasıl kendime kızdım anlatamam
Hirab Yavrusununannesiii nekadarlik bebgin cankm korkma bişey olmaz ben ilk doğduğunda kursamda alarmı bazen kalkamiyodum duymuyodum bile 😂😂 sonra vicdan azabı kötü anneyim diye iki gün sorna yine aynısı 😂😂 öyle öyle büyüttük işte 🤷
Deletedmom27337 Yavrusununannesiii acıktıgı zaman o uyanır nie alarm kuruyorsunuz ki. Gece uyandırmalarına gerek yok artık. 3 aylık olmuşsunuz. Bnm kızım 2 aylık. Geçen 9 da uyudu. 12 de uayndırıyımda karnını doyurayım dedim gözünü dahi açmadı sabah 6 da kendi uyandı emip ger uyudu. Hergün 12 de uyur 6 da uyanır. Şuanda o uyandırdı beni mesela :) bence şükredin adrık bebeğiniz ıyuyor diye :)
Deletedmom27337 Aürekli siz uyandırırsanız artık gece uyanmalara alışır ileride sıkıntı yaşaesınız. Bırakın uyusun artık uyanana kadar :)
Ferozki Yavrusununannesiii benimki 2 aylık ben de kaldırmıyorum canım artık gerek yok üzme kendini boş yere
Srhtzlyh Yavrusununannesiii ben sarılık tehlikesini atlatınca hiç kaldırmadım kendisi acıkınca beni kaldırdı:)
Yesimefe0 Yavrusununannesiii Ben 2 bucuk aydan bu yana gece ne zaman aglarsa o zaman mama veriyorum ben kaldırdık a baktım öyle alışıyor sürekli 2 saate bir kalkıyor yıpranıyorum ve bıraktım o kalkınca vermeye akşam saat 7.30 8 de uyur saat 12 ye kadar 12 de kıpırdanır açar kapar gözlerini bende altını degiştirip mamasını içirip geri uyur hemen sonra saat 4 de kadar 4 de tekrar sonra tekrar 7 de tamamen kalkarız
Melis84 O kendi saatini bilir artık panik yapmayın boşuna ne güzel uyumuşsunuz keyfini çıkarın😂 biz 1 ayı bitirdik ve doktorumuz 6 saati geçmediği sürece gece uyandırma kendi uyansın dedi
Kkubu80 Yavrusununannesiii 3 aylik baya büyümüş canim artik kendi aciktigi zaman uyanacak üzülme ne guzel uyuyormuş vücudunun uykuya da ihtiyaci var
BzeynepC Yavrusununannesiii en iyi siz bilirsiniz ama artik buyumus ve uyku duzeni olusmaya baslayacak. Kendinize kizmayin.
Bebegimm1 Yavrusununannesiii 1.ayindan sonra doktor gece kaldirmayin demisti bize sizin bebeginiz buyumus artik alarm kurup uykusunu bölmeyin uyumaya da ihtiyaci var ne zman acikırsa o zaman besleyin
MuhammedMusa Yavrusununannesiii bu kadar üzülmenize gerek yoktu aslında 😅 maşallah üç aylık olmuş ki zaten aç olsa kendisi uyanır ağlardı.