[silindi] Sabaha karşı emzirdim ardından mama verdim. Mamayı bitirince kustu ve çok miktarda kan geldi. Bunu yaşayan var mı aranızda
Cimcimelerinnnesi [silindi] Basimiza gelmedi fakat ihmale gelmez canim bence bir doktora görünmelisiniz. Çok geçmiş olsun insallah önemli bir durum değdir.
Pbebek [silindi] ben yaşadım inanılmaz korktum.Hastaneye gittim hemen kan ve gaita tahlili yapıldı.Çok şükür problem çıkmadı.Göğsümde çatlak olmuş kan emmiş oradan.Siz de doktora gözükün muhakkak atlamayın
Melek7 Demir ilacı olabilir.. 4 ayı geçtiyseniz sağlık ocağının verdiği o kırmızı damla kustuğunda çıkar ve lekesi de çıkmaz kolay kolay
[silindi] Cimcimelerinnnesi soluğu acilde aldık zaten tahlillerde bir şey çıkmadı şükür. Emzirirken göğüsten kan içmiş olabilir dedi
[silindi] ipek3407 gittik göğüs yarasından kan emmiş olabilir diyor bugün mama verdim sadece. Kusunca kan gelmedi şükür
[silindi] Eymenikom götürdük canım tahlillerde bir şey çıkmadı çok şükür. Göğüsteki yaradan kan emmiş olabilir dedi bugün sırf mama verdim. Kustu kan gelmedi şükür🙏🏻
[silindi] Pbebek ben de çok korktum :( tahlillerde bizde de bir şey çıkmadı. Doktor size emzirmeyin dedi mi? Ben sağdım sütümü kan çıkmadı. Hala içim çok huzursuz :((
Pbebek [silindi] ben de sağdım kan yoktu.1 gün emzirmedim sürekli kremledim.Ertesi gün emzirdim ama 5 dk da bir memeden ayırıp ağzını kontrol ettim kan var mı diye.Çok şükür olmadı.Gözle gözükmeyen incecik çatlakmış, göğsümde görsem korkmazdım bu kadar.Geçmiş olsun size de
[silindi] Aryam2019 çok teşekkürler benim de aklım gitti o kadar kanı görünce sabah 5te acile koştum :(( allah bebeklerimizi korusun
[silindi] Pbebek ben de aynısını yaptım. 1 gün emzirmedim hastanede sağdırdım sütümü. Kremledim. Bugün emzirmeye başladım, kusunca kan gelmedi çok şükür. Başka bir sebebi yoktur inşallah, yeter ki göğüsten olsun.. size de çok geçmiş olsun. 🙏🏻
Gfrn [silindi] ceviz kabuğunun içine bal mumu koyup göğsünde bekletir misin 30 dk kadar yara için çok etkili