Melekkizimmzeynep Esmece ben kalkar kalmaz önce kızımın işleriyle ilgilenir sonra eve bakarım bu saat olunca artık pilim bitiyor
Esmece Melekkizimmzeynep Öncelik tabiki onların bende öyleyim 15 saat kesintisiz ayaktayım çocuk uyusa bile ben yemek koyayım toz alayım kızımın sevdiği birşey yapayım derdinde🌺
Melekkizimmzeynep RuzgarMommys orasi öyle tabi ne kadar yorgun olsamda yüzüne bakınca geçiyor hemen yorgunlugum
Melekkizimmzeynep Annesizanne bende oğlumda her seyi attım nerdeyse çekmecelerde sadece iç çamaşırı kalınca bırakmıştı karıştırmayı
Cgnege44 Melekkizimmzeynep en hareketli zamanindayim işler bitmez hep onunla zaman geçirmeye çalışıyorum bide büyük var benim derslerine yardımcı oluyorum cokzor geçiyor oyuzdende
sokomel yerlerde kırıntı pislik görmemem ve tuvaleti pis görmemem en önem verdiğim😬 ama camlar kirlenmiş balkon pislenmiş perdeler yıkanacakmış bunlara pek takmam 😬
Aybukemm Melekkizimmzeynep genelde yerleri yemiz tutmaya çalışıyorum kızım ne bulsa ağzına atıyor bulaşık çıktıysa hemen makinaya atıyorum çamaşır tıkandıysa hemen seriyorum bekletmiyorum böylelikle birikmemiş oluyor gündüzleri süpürüyorum geceleri gırgırlayıp siliyorum anca yetişiyor
balannesiii Melekkizimmzeynep çoğu zarar evet ama bir süre sonra insan kendini tutamıyor oğlumla eline bezi almıs tvyi siliyordu gecen😂