Deletedmom27337 Melekkizimmzeynep bnm eşim 7 gün çalıştıgı için mecbur ya gece yada ertesi güne sarkıyor malesef 🙄 birde boş vaktim varken bebeğim saatlerce uyuyor ama evde yenek yoksa yada temizlik yapılcaksa uyumuyor 😂 o yüzden sarkmalar yaşıyorum 🙈
RuzgarMommys Melekkizimmzeynep zorluğu kadar güzelliğini de var hakkını yemiyim baana enerji veriyor neşe veriyor 😁
Annesizanne Melekkizimmzeynep büyüyünce geçer annesi merak etme o arkanda dolaşır sende yemeğini yapmaya çalışırsın benimki 20 aylık büyüdü artık kuzum ama bende temizlik yapmaktan bıktım sürekli dağıtıyor bu öyle böyle dağıtmak değil felaket
Maviyesil121212 Melekkizimmzeynep Amerikan mutfak benimki.daima toplu ve temiz olmalı. Toplaması benden süpürüp silmesi robottan 😂 diğer odalar icin de kızımdan yarım saat önce uyanıp yatağı kıyafetleri falan toplarım. Haftada 3 kez de diğer odaları süpürtüp sildiririm robota. Tuvalet temizliği için her gün çamaşır suyuyla klozet ve lavaboları ovarım. Duşakabin dolaplar camlar vs için de 2 haftada 1 kadın alıyorum
irva Melekkizimmzeynep Kalktığımda önce kendi odamı topluyorum.Çamaşır varsa onları yıkar asarım.😄 Kahvaltıdan sonra evi süpürür silerim.Sonra yemekleri yaparım.Bulaşık makinasını genelde gece açarım.En son da oğlanın odasını toplar havalandırırım.Sonra bütün gün bahçe keyfi.😊
Melekkizimmzeynep irva keyfiniz bol olsun bende uykusu ne zaman düzene girerse o zaman işlere ve kendime zaman ayirabilirm ins
Minimalhanim Melekkizimmzeynep önceliğim mutfak topluluğu sonra süpürge kızım küçükken yerleri silemezdim hiç şimdi her işe yetişiyorum kızım 3 yaşında
irva Melekkizimmzeynep Gündüz uykumuz bizimde pek yok artık.3 uyku yapıyor ama kısa kısa.Oyuncaklarının içine atıyorum onu işlerimi öyle hallediyorum.
Gulsen4224 Melekkizimmzeynep öncelikle mutfak herşey yerli yerince toplarım kızım uyuyunca hallediyorum genelde Oğlum arkamda benimle birlikte dolaşıyor sonra diğer odaları toplayıp süpürüp siliyorum günlük rutin olarak böyle Daha sonra yemeği aradan çıkarıyorum bu şekil gidiyor 😊
Annesizanne Melekkizimmzeynep aynen öyle vallahi oyuncak dolabının çekmecelerini hep çıkartır oyuncakları dağıtır kaçar o odadan diğer odalara geçer yatak oda çekmecelerim hep boş sayrsinde herşeyi attım çöpe
Morlahana Haftada bir dip köşe halilar kalkar ,iki günde bir WC temizlenir, haftada bir mutfak dolapları silinir, haftada bir ütü yapılır , her günde robot süpürüyor ee daha napiyim ben öyle uğraşamam hergun sil toz al buna bile zor yetiyorum
balannesiii Melekkizimmzeynep valla eşim bakıyor hatta oğlum kücükkende şmdide oyuncaklarıyla oynarken bende işime bakarım eşimde yardım eder sağolsun o sekilde idare ediyoruz şimdi calısıyorum ilj 10 ay oğluma ben baktım o sürede asla uyudugunda iş yapamıyodum cünkü üzerimde uyumayı cok seviyordu uyandıgında karnını doyurup halısına vs bırakıyodum uzaktan sürekli takiple yapıyordum işlerimi bide hastalık var bende temizlik dip köşede cok girerim umarım yakında kafayı yemem
Melekkizimmzeynep Annesizanne bende oğlumda her seyi attım nerdeyse çekmecelerde sadece iç çamaşırı kalınca bırakmıştı karıştırmayı
Esmece Melekkizimmzeynep Bir bulaşık dahi olsa hemen kaldırırım biriktirip sonra yapmam hergün düzenli olarak ev siler süpürürüm bebek ile zor oluyor bazen kollarim kopsada kucagimda yapmaya çalışıyorum özellikle yer silerken çünkü su ile oynamayı seviyor zıpır yatmadan öncede tuvalet banyo koştura koştura oluyor işte ne kadar olabilirse 😂
Melekkizimmzeynep Esmece ben kalkar kalmaz önce kızımın işleriyle ilgilenir sonra eve bakarım bu saat olunca artık pilim bitiyor
balannesiii Melekkizimmzeynep çoğu zarar evet ama bir süre sonra insan kendini tutamıyor oğlumla eline bezi almıs tvyi siliyordu gecen😂
Melekkizimmzeynep RuzgarMommys orasi öyle tabi ne kadar yorgun olsamda yüzüne bakınca geçiyor hemen yorgunlugum