Merhaba, sütüm doğumdan beri yok denecek kadar az, kısır bir döngünün içindeyim, gerçekten emzirme olayı içinden cikilamayacak bir duruma dönüşebiliyormus ve ben emzirme konusu ile ilgili hamileyken hiç araştırma yapmamıştım belki yapsaydım suan cok daha bilinçli ve farklı bir noktada olurdum. benim derdim emzirememek, emziremememin sebebi bebeğime yeterli sut gitmemesi, yeterli sut almayınca ağlaması ve emzirememem dolayısıyla sütümün olmaması, tamamıyla bu döngünün içindeyim, suan 2 aylık, olan sürümünde gideceğini düşünmeye başladım artık çok az geliyor sağım ile. 1 aydır düzenli sağım yapmaya çalışıyorum hiç artmadı hatta bu aralar azaldı, ara ara hep emzirmeye calisiorum ama sut gelmeyince bebeğim ağlıyor bakıyorum sıkıyorum gerçekten mememin ucunda sut yok, kullandıklarım;
humana still çay
rezene çay
galactago damla
günde 2 yemek kaşığı tahin üstüne su
incir-hurma-kuru üzüm
milk tea çay
ama bunlara rağmen durum bu, goguslerim dertleştik zaman anlıyorum evet sut doldu hemen gidip sagiyorum ama miktar hep aynı ve goguslerim sadece bir kere doluyor, yani diğer sagimlarimda miktar cok az , cok kotu bir döngünün içindeyim, asla sütüm artmıyor, burdan bakıyorum 30cc ile başladım 200cclere cikti , bende böyle bir durum hiç olmayacakmış, sütüm bu kadar ve belkide zamanla bitecek diye düşünmeye başladım artık