Kerimelara 3.ay 10 haftalık kızım var ve emzirdeğim halde yatağına kaçtığım dakka elini ağzına götürüp emiyor (öyle tatlı emiyor ki) acaba azmi kalıyor varmı çocukları böyle olan
Ysm2019 Kerimelara doktorumuz normal demişti büyüdükçede bıraktı zaten parmak emmeyi sorun değil yani
gok123 Kerimelara Benim kızımda aynı sürekli elini ağzına almak istiyor. Çok çekiyorum ağzından elini ama ne mümkün! Elini keşfetme dönemiymiş öyle bir yazı okumuştum.
Kerimelara gok123 bu nasıl elini keşfetme anlamadım valaha 🤭 5 parmağını birden emiyor.. 😁 aç kurt gibi
Hazal818 Kerimelara bebeklerin libidosu ağzında başlar canım çok normal elini emmesi anne memesinden aldığı haz gibi hissediyor suan ama emzik kullanıyorsa eğer elini emmek yerşne emziği emmesini tavsiye ederim 😊zamanla da geçecek zaten bu durum bencilinle mutluluklar
tirtilinannesi25 Kerimelara evet beş buçuk aylık çocuğum. Ayak parmaklarının neredeyse hepsini ağzına sokacak😀Keşfetme dönemleri olduğu için çok müdahale etmemek gerek. İlerleyen dönemlerde de devam ederse o zaman bir uzmana başvurmak iyi olur
queens Kızımı emziryprum uyuyor yatağa koyuyorum 10 dakika sonra daha gözünü açmadan ellerni götüryor ağzına 😂 sinir oluyorum uykuya iyice dalana kadar kollarını tutuyorum bende napayım
Hazal818 Kerimelara yanlış yazmışım klavye hatası özlem diliyorum bebeğinle yazarken bencillliğinle olmuş kusura bakmayın
Daphnemom Ellerine müdahale etmeyin siz çektikçe bu süreç uzar ☺️ biz 6 aylık olmak üzereyiz sıra ayaklarda ☺️