Canmoglum- Arkadaşlar 8,5 aylık oğlum var bir kaç haftadır uykusunda dönüyor yüzüstü geldiği anda uyanıp ağlıyor bir dahada uyumuyor yastıkta koydum yanına ama üzerine çıkıyor bu seferde ne yapıcam bilmiyorum önerilerinizi bekliyorum
uyumayankoala Canmoglum- offfaynı dırumdayım yer yatağı bile yaptım ama yok yani gece 3 saatlik uykularla duruyorum hergün
ipek_annesi Canmoglum- benimki de 8 aylık deli gibi dönüyor artık beşiğe sığmıyor park yatak bildiğin büyük yani ama yok kendini dönmekten uyandırıyor deli gibi dönüyor uyurken fırıldak gibi
yaas511 Canmoglum- yaa bizim ki de beş aylıktan sonra yan dönüp yatmaya başladı birkaç kez yasadık bu durumu sizin gibi. Sonrasında uykuya yatırırken hep yan yatırıyorum denge sağlıyor yüzüstü dönmüyor artık öyle alıştı yan yatmaya
Timurcan Canmoglum- Benimki de 8 aylık yaklaşık bir aydır aynı şeyden bende şikayetçiyim bide sık sık dönüyor bu yüzden çok şık uyanıyor geceleri valla uykusuz kalıyorum hep
Yumudukannesi Benimde 8,5 aylık kızım yüz üstü dönüp uyanmaya başladı son bi kaç gündür ve ağlıyor ama emzirip geri koyup beşiğinde sallamaya devam edince uykusuna devam ediyor
Canmoglum- Yumudukannesi aynı ya döndüğü anda ağlıyor sallıyorum ama uyumuyor ne yapıcam blmyrum uykusuz kalıyor daha çok ağlıyor 😟
Yumudukannesi Canmoglum- galina normal gelişimde yaşadıkları şeyler bilemiyorum,umarım geçici bir durumdur ☺️
Eylldga 8 aylık kızım aynı şekilde başladı yüzüstü dönüp ağlıyordu şimdilerde oturuyor yatakta ve ağlıyor 😒 çözüm bulamıyorum bende
Canmoglum- Yalnız değilmişim demekki banyo yaptırıp yatırdım on dakika uyudu uyandı bir saatir sallıyorum ama yok
Canmoglum- ipek_annesi benmde öyle bazen uyandığında gidiyorum yatakta oturuyor yada diğer tarafa yatmış
ipek_annesi Canmoglum- bizimki artık kendinden geçiyor şimdi kendi yatağıma aldım eşim salonda sürekli dönüyor dönüyor sağ sol ön arka yan yatağın her her karışına kadar ve sürekki ağlıyor
Canmoglum- ipek_annesi inanın bugün elli kere uyandım diyebilirim sürekli dönüp uyanıyor çokta ağladı uykusu olduğu için