EgeveAlyaninannesi Iyi aksamlar anneler bileklerimde cocuklugumdan beri kist var durduk yere bir agrisi yok bu durumda olan varmi zararlimi aceba korkmaya basladim bu aralar kafama takiliyor
Klnccc EgeveAlyaninannesi bileğin iç kısmında benim de var malesef arada kaybolup geri çıkıyor bilye büyüklüğünde ve çok fazla ağrı yapıyor tek çare ameliyat korktuğum içinde olamıyorum 😑
B123A_ EgeveAlyaninannesi korkacak bişey degıl bnm de bılegım de vardı aldırdım yag bezesı onlar ama zamanla kemik gıbı sertleşip tüm kola agrı yapıyor canm onlar zorlamaktan çıkıyor
cicekkizzz EgeveAlyaninannesi İyi akşamlar canım benimde 2 bileğimde 4 5 yıldır bir kere içerisindeki sıvı alındı ama tekrarladı doktor demıstı bu tekrarlar diye krem falanda yazdılar gecmedı doktor iyi huylu kist ama istersen ameliyat olabilirsin dedi bana bir ağrı yapmıyor ama zorlarsam yapar benımde oyle kaldı
EgeveAlyaninannesi Klnccc gecmis olsun benimki dis kismi elimin uzeri ikisindede var yillardir kotu bisey olsa simdiye belli olurdu herhalde degilmi
Klnccc EgeveAlyaninannesi doktora gösterdiniz mi acaba ben ağrı oluyor dye gittim üzerine 1 tl koy bandajla sar zamanla kaybolur demişti yaptım faydası oldu ama bir süre sonra tekrarladı sizde bir deneyin isterseniz
EgeveAlyaninannesi B123A_ cok gecmis olsun canim ahh canm bak kolumun agrisi bundan olabilirmi aceba 😔
EgeveAlyaninannesi B123A_ birde evwt farkina vardim kolumu cok bukulu tutunca elimde cok is yapinca kolum cok agriyor sanki kopacak gibi obdanmi acep
B123A_ EgeveAlyaninannesi ewt o yapıyo elını yere yaslayınca elin o şekil kalır çok zor düzeltirsin benm öyle oluyordu ılerlemeden doktora görün bileklik falan verılıyo
Mombaby EgeveAlyaninannesi bende de kafamda cikiyor malesef irsi. Ilk başlarda umursamadim. Hamilelikle buyumeye basladi. Dogumdan sonra da agri oldu. Doktora gidip aldirdim. O kadar kisa surdu ku islem 5 dk bile olmamistir sadece o bolge uyusturuluyor. Doktorlar daha dogrusunu bilir ama sacimi tararken bile takiliyordu. Sizde de illaki el yikarken banyo yaparken elinize geliyordur.
EgeveAlyaninannesi Mombaby yok canim elime takilmiyor okadar cok sis degil yayilmis bi sekilde benim ki