Gizemaltrn Kızlar bebeklerin kilosu boyu nasıl ayda kav gram alıyorlar biz tam 2.ayda 7kilo 64cm boyumuz vardı kilo alımı biraz yavaslamis sizde durumlar nedir
Minikoalamm Gizemaltrn canım maşallah bebeğinin kilosu gayet güzel sadece anne sütü mü alıyor 900 gram almıştı benim bebeğim o ayda
Mom987 Gizemaltrn Daha 2 aylikmis bacım nasıl azaldı 😭.3 aylikken 5500 kilo civarı tosun gibiydi boyu da öyle kısa değildi.
Gizemaltrn Minikoalamm Evet canim anne sütü ama doğum kilosu fazla bide doğduktan sonra kilo kaybetmedi sık emziririm için seninki güzel kilo almış nasllah
Minikoalamm Gizemaltrn benimki çok küçük doğdu canım 2750 doğdu 38 hafta bide sütüm yok mama ağırlıklı besleniyor ondan öyle aldı 😊
Defneninannesi1108 Miniminnos 3kilo dogsa her ay 2 kilo almis desek 4 kilo dogmus desek 1.5 kilo almis napsin bu cocuk sasiriyorum gercektennn bende biz 2 aylikken 5 kiloyduk 🙂
Gizemaltrn YazarAnne tabikide hayır benim ilk oğlumda çok zayıf bir bebekti ama sağlığı iyiydi çok şükür bir beğe kötü yada ıyi bak tamamiyle yapı meselesi ilk oğlum zayıftı mamda içti ama zayıftı yapıyla alakali
YazarAnne Gizemaltrn niyetinizi anlıyorum ama sadece doktor kontrolü İle ilerlemeniz daha iyi olacaktır. Gelişimi için iyi diyorsa iyidir. Başka söze ne hacet.
Gizemaltrn Mu-Mi canım hiç üzülme benim büyük oglan da çok zayıftı ama beslenmesi güzeldi yapı meselsi
Mom987 Gizemaltrn 500 gramin üstünü alsa yeter aslında canım benimde 27 aylık oğlum bar geçen ay 12500 grdi kilosu olması gereken aralık 😊 - - - -
Gizemaltrn Mu-Mi canım benim oğlumda zayıf 30 aylık 13 kilo ama beslenmesi gayet iyi o yüzden hiç takmıyorum alması gerken gıdayı alıyor vücudu kilosu önemli degil
Mu-Mi Gizemaltrn belki kötü niyetle açmadın postu ama inan benim gibi üzülen takan çok anne var sağlıkla büyüt insallh