Ezgiasya 2.5 yasında kızım var herseye ogure ogure ağlaması Allah aşkına 3 4 günde bir an bana öyle bir sınır geliyorki elimdeki herseyı ufaliyorum kırıyorum atıyorum bağırıyorum hakaret bile ediyorum kim varsa yanımda.. Gozum bir şeyi görmüyor yeni de dogum yaptım 40i çıkmayan bebem var esım annem böyle yaptığım için bana tavır yapıyor bende istemiyorum ama dayan dayan dayan o 1 damla patlıyorum igreniyirum herseye ağlamasına kulaklarımı koparasim geliyor duymamak için
ehlenmomyy Ezgiasya 25 aylik oglum herseye agliyor memnun olmuyor bizde oyleyiz dun odaya kapattim 10 dk yoksa elimden kaza cikacakti artik kendime vurmaya basladim hamileyimde tahammul seviyem 0
Mom4775 Ezgiasya bizde aynıyız her şeye olmaz deyip yerlere yatıyor. Ağlama sesine tahammülüm kalmadı kulağım tırmalanıyor resmen. Allah’a dua ediyorum artık geçsin diye.
PembePelikan Ezgiasya oğlumda istemediği bir şey olduğunda bu şekilde ağlıyor duymazdan geliyorum,, umursamıyorum kendi kendine bir süre sonra susuyor teselli etmeye çalışmak veya istediğini o an vermek yanlış ağlamayı koz olarak kullanmaya başlıyorlar
dewamkee Ezgiasya sakin ol Allaha sigin canim.. kizin kiskaniyor bence . Benim.kizimda o halde emin ol seni cok.iyi anliyorum cok cok zor ama gececekk . Bol bol sabir ve dua ile insallah bi bakacaksin ki yaşı gelmis bebenin … Rabbim yardimcin olsun . Lohusasin . Arkadaslar da insallah ona gore yorum yaparlar .. 🌸
Ezgiasya ehlenmomyy beni siz anlarsınız ne yapsam memnum edemiyorum yok yok bu nasıl gidecek böyle daha beter oluyor
Ahkalbim ehlenmomyy Çocuklara bağırarak nasıl yardımcı olacaksınız kendiniz bir düşünün ne yapa bilirim diye sinirin çok bozulduysa kimse dinlemiyorsa seni bir piskologa görünün iyi geliyor.Birinciye bakamazken ikinci bebek neden
eda-bahar ehlenmomyy senin iki tane canim bende 3 tane biri bebek 14 aylik heryer tırmanıyor ve döküyor. oglum oyuncak istedimi vermiyor vuruyor ve tekmeliyor . bende senin gbi en son care kendime vuruyor sirf onlara daha kotu etki olmasin diye
Ezgiasya PembePelikan esım ve annem bunu yapıyor ve kalbini kırarak bagırdım anneme artık kalkar giderim diye beni tehdit ediyor nefret ettim
Eslemq123 yemin ediyorm bnde ayniyim iki yasndaki kizim oyle herseye abartarak agliyo ki allahim dayanamiyorm artik sinirimdn kan beynime sicriyo bnmde 19 gunluk bebegim var tek olmadigimi bilmek sevindirdi valla yoksa cocuguma bagirdikca icim icimi yiyo
ehlenmomyy Eslemq123 ya normal seylere agliyor yemin ederim bugun sadece dedimki oglum terliklerini giy yeri silecektim senmisin diyen oyle bir agliyor ki goren dovdum sanir
ehlenmomyy Ezgiasya bende cok daraldim hamileligimde zor geciyor bu surecte 6 kilo verdim 20 gun izne cikacagz biraz kafami dinlicem baksn babasi nenesi😅
Anne06_ Ezgiasya ablamın kızıda aynı bu şekil 2 aylıkta bi oğlu var konuşuyorum hala susmuyorsa biz kardeşinle senin sesinden rahatsız oluyoruz susana biz odaya gidiyoruz deyip kapıyı kapatıyorum yoksa elimden bi kaza çıkacak DİE korkuturum diyor böyle yapınca çok uzatmıyor özür dilerim anne gelin yapmıcam bir daha diyormuş ama ablam hergün en az 1 kere yaşıyoruz dio
Eslemq123 Ezgiasya bnde annemle oyleym hele torunlari konusnda hic kafamz uyusmuyor kac kere kavga ettik bu yuzdn annemle esimle
Melos2234 Ezgiasya yeni anneyim daha 9 günlük suan hastanede bunlari okuyunca korktum Allah sabır versin size insallah benimki uslu olur
3children1mom Ezgiasya Lohusa psikolojisi Allah yardımcın olsun bende en küçük kızımda yaşadım. Destekcim yok yardim edenim yok hepsi bana bakıyordu. Temizlik ev isi yemek 3 çocuk onların karınları alti üstü derken bunalıma girdim. Doğum yapalı 7 ay oldu ama hala atlatamadım. Bazen sinir basıyor. Kırıp döküyorum ağlıyorum. Çocuklara kızıyorum. Döktüler diye. Yeni temizledigim yerleri batırıyorlar die v.s Yasamayan bilmez tabi 🙄🥴
TurkerNoyan Abow bu posttan kolarak uzaklaşıyorum🏃🏻♀️Benimki bir yaşında o zamana gelince bittim galiba
ehlenmomyy Eslemq123 yalniz dehilmisim ay esimde diyor sen aglatiyorsun tovbe yarabbim 2 haftadir gorevde cocuktan bir haber gelde gor ebeninkini dedm ben sinirden aglyorum🙊