-Alp- Karanelo ben de biran önce diş görmek istiyorum ama bir yandan da korkuyorum dişle nasıl emzireceğim diye ahah 😂
Tugcecivan Karanelo İlk çocuğum hani kulak cekstrnesine dkkat etmedim ama aşırı huzursuzdu çıkaracağı hafta iki elini birden ağzına sokardi birde babannm damaginin tam o dış ciksrcak yeri beyazdı bir haftaya çıkar dedi gerçekten öyle oldu iki gün sonra dişi patladı sonda hemen arkasından diğeri
Karanelo Tugcecivan 3 ay 28 günlük . Erkenci biraz benim minik . Belirtiler başladı da bakalım 4üncü ayın içerisinde çıkarır herhalde
Esifet Karanelo bende öyle zannediyordum ama kulak enfeksiyonu geçiriyormuş miniğim. Sonrada dişi çıktı. Dişle alakası yokmuş meğerse yinede gösterin bi bence
ftsdmrhn Benimkide emerken elliyor kulaklarina, 2-3 gündür de çok huzursuz, hele dün resmen canım çıktı, ama kabarma beyazlama yok dişlerde bilemedim vallahi
Tugcecivan Karanelo Tam dip kismi beyazladysa ciksr yakndir bir haftaya kalmaz birde gece çok kaynarsa her zamankinden daha fazla anlamı dış patlıyor
Tugcecivan Karanelo He bide ishal bebeğim o günün gunduzunde beş altı kere altıni aldım sadece kakali olarak normalde günde bir iki kez yapardı hatta bazen yapmadığı bile oluyordu zaten gecesine çok kaynadı ertesi günde elimize bsey takıldı ağzında anladmki dış patlams
Karanelo Tugcecivan dünde oğlum normalde 2 kere yapardı dün 5 kere aldım kakalı bez . Bakalım gelsin artık da hayırlısı ile ❤️ Canı yanmasın yavrularımızın
Prensesannesi21 Karanelo benin kiz 7,5 aylik baya oldu çekiştireli dis sancisi kulak sancisi da yapıyormuş. Annem sarimsagi ezdu zeytinyagi ile beraber ocakta kaynattı soguttu döktü kac damla kulağına gerçekten iyi geldi.