Karanelo Kızlar merhaba diş öncesi kulak çekiştirmeleri ne kadar sürdü acaba ve ne zaman çıktı dişleri
Masalllmom Karanelo normal canım benim büyük kızım da hem kulak çekme vardı hemde parmak uçlarıyla yanaklarına vuruyordu suan 2 yasında yanaklarına vurma alışkanlığı devam ediyor şimdi de uykusu geldiğinde vuruyor 😄
yaas511 Karanelo bizim beş aylıktan beri öyleydi kulak cekme sacları yolma salya da bolca artış oldu altı buçuk aylık diş patladı şükür ama çok cekiyorsun insallah kolay cıkartır
pandemibebegi Bebeğim 1 aya yakın sağ kulağını çekiştiriyordu iki hafta önce dişi patladı. O kulağını bıraktı şimdi diğer kulağını çekiştiriyor büyük ihtimalle diğeri de geliyor 🌺 Emerken daha çok çekiştiriyor
Karanelo pandemibebegi benimki sol kulağını çekiştiriyor şuan ❣️ Ah 1 ay çok uzun Allah yardım etsin kuzularımıza
Tugcecivan Karanelo İlk çocuğum hani kulak cekstrnesine dkkat etmedim ama aşırı huzursuzdu çıkaracağı hafta iki elini birden ağzına sokardi birde babannm damaginin tam o dış ciksrcak yeri beyazdı bir haftaya çıkar dedi gerçekten öyle oldu iki gün sonra dişi patladı sonda hemen arkasından diğeri
yaas511 Karanelo beyaz görünüyor ise dişler önden arkasında sislik ve bolca huzursuz huysuz bebek oluyorlar herşey ağızda bizimde belirtilerden iki hafta sonra patlattı
-Alp- Karanelo ben de biran önce diş görmek istiyorum ama bir yandan da korkuyorum dişle nasıl emzireceğim diye ahah 😂