Ozguur Merhaba, adım adım setini öneriyor musunuz kullanan var mı acaba ? 12 ayımız doldu 13. Aydan başlayarak alacağım.
Balbademim3 Bir arkadaşım kullanıyor daha 1 yaşı dolmadı çok işe yaramış 😌 vücudunun bölümlerini gösteriyormuş mesela bi örnek vermem gerekirse. Bay bay yapıyor alkış yapıyor el hareketleri çok güzel
geldigelenanne Ben kullanan arkadaşıma sordum ama çok basit ve çok az materyal var dedi üye de olmuştum alacaktım
Ozguur geldigelenanne her ay farklı bir şey öğretiyor diyorlar yararı olmamış mı acaba bende çok kararsız kaldım
Ozguur zeynepzeze kaç aylık acaba, şöyleki çok kitabımız var kitapları bizimkide seviyor eğitici açıdan kitap haricinde yararlı mı
Balbademim3 Ozguur kullananlar memnun gibi ama bilemicem olmazsa olmaz mıdır. Sonuçta bende kendi çapımda öğretiyorum öğreniyor, çocuktan çocuğa değişir bence ilgileri, ilgleneceğini faydalı olacağını düşünüyorsanız bir deneyin isterseniz
zeynepzeze Ozguur 20 aylık aslında ayı küçükken pek fazla materyal olmuyor içinde. Bu tür ürünlerin bize az gibi görünse de onlar için faydalı olduğunu düşünüyorum. En azından bir kez alın üye olmadan. Hoşunuza giderse devam edersiniz. Bebekten bebeğe de değişir birinin sevdiğini diğeri sevmeyebiliyor
geldigelenanne Ozguur bilemiyorum ki ben de hala kararsizim üye oldum.diye aradılar ordan beni. Her cocuk.bir olmaz diyorum bi dene diyorum ben de kendime . Ama ben burnumu gözümü göstererek de öğrettim kızıma lambayı göstererek öğrettim meselanl
Ozguur geldigelenanne kaç aylık kızınız. Bende çok kararsızım deneme paketinden alsam mı diye düşünmeden edemiyorum 😂
Blablas Ben de bu aydan itibaren başlayacağım Sipariş verdik bir kaç aylık ona göre devam ettiricem. Eşim kullanan biriyle konuşmuştu adam öve öve bitiremedi