Ruyaalya ceyhunun_annesi ek gıdaya başlayana kadar ben su vermedim şükür ki sorun yaşamadık şu an 10 aylık bebeğim❤️🥰
Giizz ceyhunun_annesi hayır tabiki vermedim, verdirmeyin allah aşkına ne biliyolar anne sütünü ya valla erkekler yoruyor bazen..
ceyhunun_annesi Giizz cokkk cokk yoruyorlar, göbek bağı düşene kadar bide yıkama konusunda yedik birbirimizi, sıra su konusunda 🤦♀️
Annecik60 ceyhunun_annesi 5 aylık oldu yeni yeni vermeye başladım iki-üç çay kaşığı fln yani gereği yok korkmayın Allah’ın izniyle bir sıkıntı olmaz verilmediği için
ceyhunun_annesi Annecik60 teşekkür ederim 🙏🏻🥰 olmaz insaalah ama işte kötü kötü şeyler duyunca insani korkutuyolar
Rivadan_35 ceyhunun_annesi verme tatlim benim oğlum 8ay10 günlük şu ıciriyorum ek gıda dan sonra ki ben zorla veriyorum içmek istemiyor. Senin daha 15 günlük sırf anne sütü veriyorsun. Ben mama+meme veriyorum. Mama verdiğim için de ilk 3 aydan sonra birer 2 şer çay kaşığı şu veriyordum mamadan sonra ona rağmen şu içmek istemiyor
Ruyaalya ceyhunun_annesi hiç dinlemedim kimseyi vallahi ne annem ne kayimvalidem Allah var müdahale de etmediler 🥰🤲şimdi 10 .aylık oldu artık kendi yemeklerimden veriyorum yoğurt ile birlikte su kesinlikle olmazsa olmazımiz 6.aydan bu yana❤️🥰sağlıkla büyüsün minnoslar
Prensesimmmm1 ceyhunun_annesi daha çok küçük benim bebeğimde 20 günlük banada kaynanam ver diye çok söyledi dinlemedim anne sütünün yüzde 80 ni su zaten doymadı an mama takviyesi yapıyorum doktora sordum su kesinlikle olmaz süt + mamanın yüzde 90 su zaten dedi
ceyhunun_annesi Prensesimmmm1 aynen bende aynı şekilde söylüyorum anne sutu zaten su demek ama anlamiyolar 🤦♀️
BATURALisMOM ceyhunun_annesi arkadaşım amne sütü veriyordu ilk 6 ay hic su vermedi hiçbir promlemi de yok. Benim oğlum sadece mama iciyor bana da cok dediler su ver diye. 1 2 kere verdim. Doktora sordum gecen verme zaten mama da sudan yapılıyor dedi.
fatosd36 Benim kızım 5.ayını doldurdu çok terliyor bi de diş jeli kan ilacı d vitamini veriyorum susar diye 3 çay kaşığı kadar su veriyorum ama 5.aydan önce sadece2/3 kere vermişimdir şimdi her gün vermeye başladım
ceyhunun_annesi Pamuk_seker doktor ne derse ben onu yapma tarafıyım ama korkutuyolar işte bir de tam hassas donemdeyim 🤦♀️
Henakiz ceyhunun_annesi susuzluk demek vücudun sıvısız kalması demektir. Anne sütü alan bir bevek nasıl sıvısız kalmış olacak? 🙈
Pamuk_seker ceyhunun_annesi ay kimseye kulak asma anne sütü hepsi su nerdeyse 6 aya kadar vermedim ben ölmedi midesi küçük zaten suyla doldurmak olmaz sen bildiğini yap korkma bana neler neler dediler sadece bunun için değil yani insanlar cok biliyor sanki korkma 🥰