elifle cokgezenti_30 bende ama ikizler beni tezgahta tutmuyor,canım neler istiyor ama yapamıyorum malesef.insallah buda gecicek
cokgezenti_30 elifle kıyamam ikiz zor tabi bende zaten ya uykusuna denk getiriyorım yada ana kucağına koyuyorum şarkılar türküler danslar derken o beni izler ben işlerimi yaparım biter gider
Adababy 1prens1prensesannesii eşim bişey yapma diyo kilo alıyorum diyo sadece çorba ve salata istedi😄
turansmom Adababy Seninkide birşey yapma kilo alıyorum diye bir corba bir salata yaptırıp yanında 1 tam ekmek yiyor mu😀😀
elifle 1prens1prensesannesii bebeler uyuyunca salçalı sulu köfte yaptık daha ateşte annem bakacak ben uzandım:) Becerirsek bir tatlı ekleriz sanki muhallebi gibi bişey olabilir.
Minnossareannesi 1prens1prensesannesii Sarma dolma 🎉 yetişirse mercimek çorbası olacak inşallah ama zor gibi 😂
Poncikanne92 1prens1prensesannesii bizimkisi çok alakasız 😂 patlıcan bozulacak diye yapmak zorunda kaldım yanına dünden makarna var bir de Tarhana çorbası. Kızıma da gece maması akşam yemeğine de Balkabağı çorbası yapmayı düşünüyorum
elifle cokgezenti_30 Küçükken bende yapıyordum şimdi hep tezgahı görmek herşeyi ellemek istiyorlar,mama sandalyesi ne koyuyorum ayağa kalkıp tezgaha çıkıyorlar… Öyle kriz yapıyorlar ki boşver yapmayım daha iyi diyorum:)
Minnossareannesi Demetbulut Tavuk dürüm yapın geçen yaptım çok sevdik küçük küçük yada ince ince doğrayın soteleyin baharatlı yanına domates soğan kesin eşiniz de gelirken lavaş alsın sarın yiyin oh mis
Taze1mom 1prens1prensesannesii patatesli fasülye yemeği yaptım yanına bulgur yaptım birde cacık yaparım oldu bitti maşallah 😬
Taze1mom 1prens1prensesannesii aaa bir de ilikli kemik çorbası yapıcam şifa niyetine sık sık yaparım☺️
Ayazimm58 1prens1prensesannesii Evde tekim ton bakikli misirli cherry domatesli minik bir salata yesem kafi 😏