Babybloom Cancansmom ya küçük memeli olucan, ya emzirmicen🤷🏻♀️ya da bıçakaltı malesef. Yaparız beee nolcakk✌️
Adababy Cancansmom kuzenimin karısı var iki çocuk emzirdi ikisinidr 2 yaşına kadar emzirdi ve göğüslerinde silikon var gibi taş gibi
Nrgs Fatmasagirli keşke eski haline dönmese ama dönüyor maalesef ezelden küçük göğüslü biri olarak memnundum ben o halinden 🙊😁
Fatmasagirli Adababy spor yapmayla düzelecekse bu iyi bir haber. Emzirdikten sonra hemen spora başlamaya razıyım
Fatmasagirli 2015 bu erkekler de bişey beğense şaşarım zaten. Bıçak altı tamam da onun da yan etkileri var
2015 Fatmasagirli eşim öyle söylüyor asla yaptırmam öyle bişey bı sezeryandan neler çektim kolay mı öyle bıçak altına yatmak
Adababy cokgezenti_30 yoo gayette sporla düzeliyo ama bi bez varmı meme içinde o bez kopmuşsa dikleşmiyo ama eğer esnemişse sporla düzeliyo
cokgezenti_30 Adababy bana şimdi ki ve sğordan sonraki fotonuzu atın eğer 1 cm bile düzelme varsa ben mesleği bırakacağım
Adababy 2015 arkadaşım meme küçültme ameliyatı oldu koçta oldu bide çok ağrılı bi süreç kahve rengi olan yeri bilidiğin kesiyolar 2-3 hafta sonrada dikişleri alıyolar ve izi kalıyo 3 sene oldu hala hafiften iz var ve kız kilo aldı birazdık memeleri yine büyüdü
Kubra09 Fatmasagirli ben ilk oğlumu memeden kestiğimde resmen eskisinden de küçük olmuşlardı merak etme o yüzden 👍
Feyzosunannesi Ah ah en buyuk problemim oldu resmen, kizim 9 aylik emziriyorum bakalim umarim emzirme sureci bitince kuculur 🌸 bide zayifladim hamile kaldigim kilodanda zayifim suan o yuzden buyuk gogus olunca cok dikkat cekiyo🤷♀️
Sevdalina Benim bebeğim emmedi sağıp verdim 7 aylık oldu süt iyice azaldı bende kestim sağmayı bu seferde bekleyip havası inmiş balon gibi oldular inşallab düzelirler 😪