Sedonay Kızlar altın şuan 510 tl sizce düşermi altın yoksa çıkıcakmı ben malesef bağlı alanlardanım 500 tl den almıştım 10 ay önce daha yeni yükseldi kararsızım
Kadifemsii Sedonay satmayacağız biz altın yükselir belki yazdan sonra düşüşe geçer düşse bile zarar edeceğinizi sanmam çünkü çok düşüş olmaz
ArzuKBayram Sedonay biraz daha dursun bakalım düğün sezonu geliyor ben parça parça almıştım çıkacak die bugün de aldım inslalah zarar etmem
mltmkrkl Sedonay canım altın profu olarak söylüyorum satma düşecek 480 lere kadar ama bu sazan avı cidden tekrar daha fazla yükselişe geçicek
Egehaninannesii mltmkrkl O zaman düşünce almak mantıklı şuan bizimde altın var duruyor düşünce biraz daha alalım cidden yükselir mi
mltmkrkl Egehaninannesii evet canım çok da düşmesini bekleme birden yükselir kar edeyim derken zarar etme 480 lerde al
cokgezenti_30 Sedonay 600 e çıkacak diyorlar bekleyin bende pusudayım bilezik bozduracağım 500 olsun bozduracağım demiştim ama bana bekle dediler güvenilir kaynaktan bende bekliyorum
Yasemin_06 cokgezenti_30 okadar cikacakmi yaa şok oldum valla 600 nedenek ya gramın da gramini felan alırız herhalde bende altın alıyım diye düşünüyorum valla çok şaşırıyorum ya hayret içerisinde kaldim
Vanilya Sedonay az önce sattım bilezik. 22 ayar 14,7 gram 6790 a aldılar. Her kuyumcu da farklı diyorlar valla anlamadım
Sibelvahdetalis Kizlar ben de gram almayı düşünüyorum suan ne yapmalıyım alsammı suan alınırmı yani altın alinmalimi ?
Sedonay Sibelvahdetalis valla bence şuan alınmaz yüksek çünkü ama daha çok yüksrlcek diyende var düşcek diyende var göze alıyorsanız alın şimdi uzun vadede kazancınız olur diye düşğnüyorum