Miracimmm Merhaba kızlar bi sorunum var . Daha adetime 12 gün var ama dünden beri kahverengi leke geliyor acaba neden oluyordur yasayan var mı
Mom084 Miracimmm valla benimde adet günüm öyle oldu 2nvi gün normalde 3ncu gün kesildi diğer ay da böyle olursa doktor a gidicex 🙄
Cngzhn Miracimmm panik yapma canim,22aylik bebegim var aynisini yasadm,solugu doktorda aldm,emzirirken olabliyormus
Ervairmak Adet düzeniniz nasıl benim adet düzeni olmadan 1 2 ay bu şekilde lekenlenme olmuştu Yada hamile iseniz yerlesme kanaması olabilir bende olmamıştı
Miracimmm Ervairmak Adet duzensizligim emzirirken vardi emmeyi birakinca tam gunumde oldum bilmiyorum ki canum
fatimaozel -ilişki sonrasında -gebelikte yerleşme kanaması -ya da adet erken olacaksınız onun belirtisi olabilir canım.. geçmiş olsun 💐
Miracimmm fatimaozel bilmiyorum canim hals geliyor kahverengi leke adet kanamasu olsa gelirdi 3 gundur kahverengi leke geliyor insallah kötü bisey değildir
Eyllamn3 Benim adetten sonra hep geliyor bu ay iki kere adet oldum gene kahverengi lekem var insallah duzene girer
Miracimmm Eyllamn3 benim ilk defa oldu canim adetime 9 10 gun var 3 gundur kahverengi leke geliyor insallah kötü bisey değildir