Prensesimlina Kızlar acil cevap verin lütfen kaç dereceden sonra ateş sayılıyordu ve kaç dereceden sonra fitil verilmeli bizim şuan 38.1 çıktı ben çay kaşığı calpol verdim
PasaAnnesii Prensesimlina 38.5 genelde ateş endişelenme ateşi ama ge ne yüksek calpol dusurnezse üstünü çıkarıp havlu işleyip koyun en son fitil demişti doktor bize baktınız hiç düşmüyor titreme falan olursa diren acile gidin
mertveannesii_ Prensesimlina bize vuran hemşire 37.8 i geçerse calpol ver demişti bende öyle yaptım 38.3 oldu calpol verdim 4 saatte bir ve sık sık ateşini ölçtüm birde koltuk altına alnına ıslak bez koydum
Prensesimlina Ve calpol 4 saatlik arayla mı verilmeli 6 saat mi telaştan sağlık ocağına hiç bişey soramadım aklıma gelmedi bunlar
Prensesimlina mertveannesii_ teşekkür ederim ince mi giydiriyim üşümez mi Tunceli’deyiz biz gece İstanbul kadar falan sıcak olmuyor
mertveannesii_ Prensesimlina evim soğuk değildi canım 24 derece idi ben ince giydirip çok kalın olmayan bir kundak örtmüştüm ama eviniz soğuksa ensesini kontrol edersiniz üşüyor mu diye
miladeniz Kısa kollu body ıle yatır canım bızımde oyleydı vucut 41,5 olunca ben fitil vermıstım ben 10 dk sonda ates hemen dusmustu ustune muslım örtmustum her saat bası olcuyordum yıne ama yukselmemıstı bexsero aşısıda ates yapıyor 🤦🏽♀️3 ay ve 5 ıncı ayda
CerenCyln Prensesimlina iyi yapmışsınız doktorumuz 38den sonra calpol ver demişti, aşının ateşi inatçı olmazmış çabuk düşer inşallah
Prensesimlina CerenCyln inşallah keşke ateşin çıkmasını beklemeseydim dedim daha önce verseydim sonraki aşılarda öyle mi yapsam acaba
MrsNur Prensesimlina 15 gün önce aynı durumdaydım, akşama doğru bebeğimin ısısı 38 e geldi, ve ben fitil vermiştim, geç kalmaktan iyidir, ateş çok tehlikeli :( bundan sonraki aşılarda da artık öyle yapıcam, hem doktorum huysuzluğunuda alır demişti
CerenCyln Prensesimlina ben hemen vermek istemedim vucüdunun savaşmasına müsade etmek için 37,5 a kadar geldi sonra düştü. Biraz daha çıksaydı vermeyi düşünüyordum ama
Tugceonrdml_ Prensesimlina ateşi yükselmeden sirkeli su ile koltuk altlarına bez koymanızı tavsiye ediyorum 🌸