sulece smiletolife güzel fikir 👍 nasıl yaptırdınız? Fotoğraf paylaşabilir misiniz? Bende yapayım diyorum ☺️
Beyzaveecrin Derensk ben de hastaneye atacaktım sonra hizmetli olur diye korktum tıp fakültesi bahçesine gömdük 😅😅😅
Vyildz Sda9191 gömme olayına inanmıyorum ki gommedim evimde duruyor kızımdan bir parça ömür boyu saklarım
Minikpandailay Karabiber57 Cekmecemde duruyor. Gomulmesi şart mı bilmiyorum ama ben kıyamıyorum kalsın bence bende 😍
Aryemus_3 Karabiber57 Saklıyorum göbeği ilk tırnağı ilk saçı hastanede giydiği tulumu bununla birlikte bi kaç şeyi kutu içinde derleyip oğluma hatıra birakacam
Aysecihangir Karabiber57 Doktor olmasını istiyorsan hastane bahçesine öğretmen olmasını istiyorsan okul bahçesine futbolcu olmasını istiyorsan stadyuma vs vs göm derler ama doğruluk payı varmı bilmiyorum oğlumun göbek bağı çekmecede duruyor daha gömmedim😊
Canan_sezer Aysecihangir inanmıyorum onlara ben kutusu var saklama kutuları onlardan aldım güzelde paketledim kurduktan sonra büyüğünden nereye isterse gömsün 😀😀😀
Ada0133 GiybetReis ben de deniZe attım ama kaptan olması için değil denizler gibi sonsuz ufku geniş olsun şansı açık olsun diye🤣