Eali Derensk çocuğumu tam uyutmustum ki benden bir kahkaha akabinde ondan bir ağlama Allah seni ne güldüm 😁😁
Ebubekirim-61 Karabiber57 16 yaşındaki kızımın ve 10 aylık olacak oğlumun göbek bağları derin dondurucuda ufak ağzı kapalı bir kabın içinde🤗😇
ElifkonunAnnesi Karabiber57 evde Kur’an-ı Kerim’in arasinda peceteye sarılı halde duruyor saklıyorum kıyamam atmaya 😍
10sare Karabiber57 batıl mı bilmiyorum ama annem bizi okul önüne gömmüş göbek bağlarını ikimizde okuduk üniversitesi mezunuyuZ kardeşim çalışır ben atanamadım komşu camiye gömmüş oğlu imam😄
sulece smiletolife güzel fikir 👍 nasıl yaptırdınız? Fotoğraf paylaşabilir misiniz? Bende yapayım diyorum ☺️
Beyzaveecrin Derensk ben de hastaneye atacaktım sonra hizmetli olur diye korktum tıp fakültesi bahçesine gömdük 😅😅😅
Vyildz Sda9191 gömme olayına inanmıyorum ki gommedim evimde duruyor kızımdan bir parça ömür boyu saklarım
Minikpandailay Karabiber57 Cekmecemde duruyor. Gomulmesi şart mı bilmiyorum ama ben kıyamıyorum kalsın bence bende 😍
Aryemus_3 Karabiber57 Saklıyorum göbeği ilk tırnağı ilk saçı hastanede giydiği tulumu bununla birlikte bi kaç şeyi kutu içinde derleyip oğluma hatıra birakacam