rosalia motherthea bende 2 tane var 6-18 aylık. Bebeğim 0-6 aylık olanını almisti sonra onu almamaya basladi ben de herhalde küçük geliyor düşüncesiyle 6-18 ay aldım. Ama bunu da almadı. Demek emzik dönemimiz bitmiş 😅
Rahimeee rosalia rosalia bizde 9 ay 10 günlüğüz kızım 0-6 emzikte ısrar ediyor evde bir sürü 6-18 emzik oldu nasıl alıştıracağım bilmiyorum bu arada emzikler hepsi avent 🤣bir ara tutar gibi oldu şimdi gene tutmuyor büyük mü geliyor ne anlamadım kı 🤔🤔🤔🤔
Ozlemm0 Tekli ama bi tane daha var gece parlıyor isterseniz phılıps avent ultra air diye geçiyor 50 tl olur
2balkiz Bana ikinci el emzik almak biraz tuhaf geliyor. Kullanılmadığı ne malum. Fazla eskiyen bir şey değil ki. Benim kızım da çok emmiyor yeni gibi kalıyor emzikleri nihayetinde. Pahalı geliyorsa başka bir marka alırsınız avent olmak zorunda değil. 🤷🏻♀️
Ozlemm0 2balkiz ya hanımefendi alıcı değilseniz kendinizide benide yormayın kayınvalidemgil Almanyadan 2 şer 2 şer göndermişler emzik birini açtım denedim almadı bebeğim diğerlerini açmadım bende
Aysenur348f 2balkiz çok düz düşünmüşsünüz bizim de ikili olanların teki denendi teki duruyor tertemiz
Emrhn22 Ozlemm0 1 adet fiyatı için 50 tl mi diyorsunuz peki yardımcı olabilirseniz ınstagramdan konuşabilir miyiz
Emrhn22 Ozlemm0 hanımefendinin boş vakti çok sanırım nerde vakit dolduracağını şaşırmış anlaşılan. Benim bebeğimi benden daha çok düşünüyor gözlerimi yaşarttı 🤦♀️
2balkiz Emrhn22 senin düşünmediğin bebeğini ben mi düşüncm. Ağzından çıkan emziği de alır senin gibiler ucuz olsun diye. Pes valla