MrsNur Zelisblt çok basit, içine yerleştiriyorsun ve düzenli olarak değiştirmen gerekli, pedden çok daha rahat ve temiz. Denize girmek filan sıkıntı olmuyor, tampon içerde emdiği için kanamayı.
Ncpglc sedaomur26 tampon kullan tatlım hap içme bnde tampon kullanmışsın ama hiç rahat değil ama günü kurtarıyor tatil nasıl bisey ya ah ah umarım çok güzeldir 😄
MrsNur Zelisblt ben normal doğum yapmadım o yüzden karşılaştıramam, ama neredeyse hiç hissetmiyorsunuz. İlk kullanımda belki biraz rahatsiz edebilir, yeterince derin yerleştirin ve ipliğini kontrol edin önce 😂
Kahvekokussu sedaomur26 ben düzenli kullanıyorum bıraksam adet düzensizliği yapar mı bilemedim şimdi 🙂 eczaneye mi danıssanız bi acaba
AND-20 sedaomur26 arkadaşımın biri sıcak duş alıyodu 1 gün sonra da buz koyuyodu karnına kanın akışını azaltıyomuş çabuk bitmesini sağlıyormuş ben denedin de çabuk bitmişti 6 gün yerine 4 gün sürmüştü
Prenses-annesi1 sedaomur26 keşke geciktirici kullansaydınız benim adetim düğün günüme denk geliyordu geciktirici kullandım hapları bıraktıktan 2 3 gün sonra adet olmuştum ☺️