Oglusum5357 Bebekle metrobüs,metro,trenlere binebiliyormuyuz acaba kızlar bilgisi olan var mı? 18 yaş altı yasak diyor ama anneyle sorun oluyormu acaba?
Selcan Oglusum5357 18 yas altın yasakları kalkti. Genelgede toplu taşıma kullanamaz falan yazmıyor sikinti olmaz bence
Oglusum5357 Dnzkcmz96 Ruzgarmertmom Kader51 NaimeYilmaz Deletedmom0099 kafalar karıştı iyice 🙄 Selcan
Selcan NaimeYilmaz alla alla 18 yas altının yasakları kalkti genelgede yazıyor neden öyle dediler size ? Hatta genelgede toplu taşımaya bilemezler vs yazmıyor ic isleri bakanlığının genelgesine bakın isterseniz
Balliko Bebeğim 3,5 aylık slinge takıp gidiyorum hastaneye gittim kimseyle karşılaşmadım ama yani daha büyük bebek veya çocuk için mi soruyorsunuz bilmiyorum da , ne yapacakmışız çocuklarımızı acaba ?
Oglusum5357 Selcan yazıyor diye okudum sanki ama acaba hani gençler icinmi diye ailesiyle olan çocuğa karisiyorlrmi diye bırakacak kmse yk cunku
NaimeYilmaz Selcan Şimdi gördüm yazdığınızı. İlk fırsatta araştıracağım teşekkürler. Özellikle aradım çünkü durak uzak biraz yürü geri dön olmasın dedim.
NaimeYilmaz Oglusum5357 Ben de görüyorum binen. Yakın yere gidecek oluyorum otobus ile gitmek istiyorum ama almazlar diye çekiniyorum açıkçası.
Selcan Oglusum5357 simdi tekrar yayınlanan 1 haziran a kadar olan yasak genelgesine baktım toplu taşıma yasakmış. 65 yas ustu ve 18 yas alti için. Normalde yasak yok toplu taşıma yasak cok sacma ama sizin ki bebek belki bisey demezler. Şoför e kalmış artık. Cok sacma bir olay olmuş ama herkesin kişisel arabasi yada taksiye durumu olmayabiliyor. Sansiniza kalmış artık
Kader51 Oglusum5357 ben bindm bi sikinti olmadi belkide kucuk oldugu icindir hstaneye gitmek icn bindm
Dnzkcmz96 Oglusum5357 valla ben gayet biniyorum metrobüse minibüse. Arada minibüste laf yapıyorlar ama keyfi binmiyoruz heralde hastaneye götürürken yada anneme geçersem biniyorum yani
Misterious Sokağa çıkma kısıtlaması kalktı ama toplu taşıma kısıtlaması devam ediyor son genelgeye göre. Şoförün insiyatifine kalmış. Almayabilir.
Selcan NaimeYilmaz yukarıda tekrar yazdım aslında genelgeyi okudum tekrardan toplu taşıma yasakmış. 18 yas altının normal yasağı yok ama toplu taşıma yasakmış.