1lina1anne morkalp merhaba tel şehriye kalmaz boğazında arpada kalmaz pirincte kalmaz kaşığını ucuyla ufak ufak verin kayar gider korkmayın
neslihan-87 morkalp sorun olmaz ama pütürlü gıdaya alışması açısından bir deneyin bence boğazında kalmadı hiç kaç defa yaptım
leynanin_pembemantosuu morkalp şehriye çorbaıs için henüz erken önce sıvı kıvamda sonra ezilmiş sonra az pütürlü kıvamda beslenmesi lazım şehriye çorbasını yiyebilmesi için çiğneneyi öğrenmesi lazım yoksa boğzına yakın geldiğinde çiğneyemiyeceği için öğürür kusar
morkalp neslihan-87 içine başka bir şey eklediniz mi acaba ? Ben çay kaşığının yarısı kadar zeytinyağı ekleyip o şekilde yaptm
neslihan-87 morkalp Kusura bakmayın çok sık giremiyorum..Evet zeytinyağı koyuyorum hatta un yoğurt yumurtayla terbiye yapıp onuda ilave ediyorum
Minikpandailay morkalp Ben hiç blenderlamadim şehriyeyi. Kaç aylık ben yedinci ayında vermiştim biraz da pütürlüuye alışması açısından ezmedim sehriyelwri
ikizbabymom morkalp çok kaynatınca iyice yumuşuyo zaten ama tedirgin oluyosan yapabilirsin tamamen kaybolmuyo ama şehriye çok minik minik oluyo
morkalp ikizbabymom aynen o şekilde oldu ama çok tatsız oldu ya azıcık pekmez ekleyebilir miyiz çay kaşığının ucuyla acaba
Woody morkalp ek gıdaya çorba şeklinde geçmemi söylemişti doktor. Hep şehriye, pirinç vs ekledim İlk 1 2 hafta tel süzgeçten geçirdim Aya yaklaşınca geçirmeden vermeye başladım
morkalp Woody bizde ilk hafta kabızlık yaşadık çorba tarzı şeyler vermemi söyledi de geçirsem mi geçirmesem mi kararsız kaldım
pamuksekerinannesii morkalp ben hep Blenderdan geçirdim baktım öyle pütürlü yiyemicek simdi direk veriyorum yada catalla eziyorum 7 aylik olacak